Segmen : Jom Berkenalan Dengan Sahabat Blogger.

January 31, 2012
helloo peeps !


now ! mimin nak join segmen ni. join segment ni takk ?
jumm laaa sekali



cara-cara :
1. Follow blog Shiema dan Like page Belog Shiema Sufian..
2. Buat entry bertajuk 'Segmen : Jom Berkenalan dengan Sahabat Blogger'
4. Perkenalkan diri anda ; nama, umur, dan sebagainya.
5. Publish dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog Shiema ye (:

Kepada semua yang join, Shiema  ni akan listkan link belog korang di entry Shiema dan dia akan buat khas untuk yang join ye. Jalan jalan cari kawan taw, jangan lupaaa (:

Tarikh Tamat : Jumaat, 3 February 2011 at 12.00 noon (:


haaaa ! senang kan rule dia ?
macam kacang digoreng terus masukk dalam mulut
kenyang perutt
huhu
lapaa terus perut mimin ni . huhu

so, nak penuhkan syarat2 yang ke empat pulak .
apa dia ?

oukee (;

nama : yasmin binti adam (takk sedapkan?)
panggil je mimin (;
umur : 19 tahun 4 bulan 10hari (heee . belum tua ouke)
dilahirkan? pusat rawatan islam.KL
haaa ! kalau shimaa ada page
mimin pun ada (; 
like laa

errrr ~ alaaa . takk tau laaa nak tulis apa lagi
okay laa tu . 
kalau tak cukup
tanya laaa lagi (;
insyaALLAH mimin jawab . huhu



engkalulah ratu hatiku ♥

January 13, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN MAK IBU

happy birhday to you,
happy birhday to you,
happy birhday to my moms ♥
happy birhday to you,

video

Sayang sangat2 kat ibu n mak. Mimin ada ibu ngn mak ? kenapa dua ? ayah mimin kawin lain ke ?haihh ! takk laaa, mimin ada dua ibu n dua ayah. ishh ! ignore laa tu. Panjang ceritanya.

ini ibu mimin ♥ 
nama dia 
AZIHANI BINTI HASBULLAH


mak mimin ♥
nama dia 
MADENIAH BINTI HASBULLAH

Cuba perhatikan nama, berbintikan dengan orang yang sama. Mereka adalah  adik beradik. okaybai



Powered by Blogger.
Back to Top