Segmen : Jom Berkenalan Dengan Sahabat Blogger.

January 31, 2012
helloo peeps !


now ! mimin nak join segmen ni. join segment ni takk ?
jumm laaa sekali



cara-cara :
1. Follow blog Shiema dan Like page Belog Shiema Sufian..
2. Buat entry bertajuk 'Segmen : Jom Berkenalan dengan Sahabat Blogger'
4. Perkenalkan diri anda ; nama, umur, dan sebagainya.
5. Publish dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog Shiema ye (:

Kepada semua yang join, Shiema  ni akan listkan link belog korang di entry Shiema dan dia akan buat khas untuk yang join ye. Jalan jalan cari kawan taw, jangan lupaaa (:

Tarikh Tamat : Jumaat, 3 February 2011 at 12.00 noon (:


haaaa ! senang kan rule dia ?
macam kacang digoreng terus masukk dalam mulut
kenyang perutt
huhu
lapaa terus perut mimin ni . huhu

so, nak penuhkan syarat2 yang ke empat pulak .
apa dia ?

oukee (;

nama : yasmin binti adam (takk sedapkan?)
panggil je mimin (;
umur : 19 tahun 4 bulan 10hari (heee . belum tua ouke)
dilahirkan? pusat rawatan islam.KL
haaa ! kalau shimaa ada page
mimin pun ada (; 
like laa

errrr ~ alaaa . takk tau laaa nak tulis apa lagi
okay laa tu . 
kalau tak cukup
tanya laaa lagi (;
insyaALLAH mimin jawab . huhu



8 beleter:

Leeza said...

singgah dari segmen yg sama. Done follow sini
my id: azilron_success

do visit mine too
misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

MiMiNadam said...

ouke dear (;

Soul Lee Hin said...

hye cik mimin ! datang dari segmen sama. :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

MiMiNadam said...

hayy (; tenkiu drop in

Nurshamimi Zainuddin said...

hye..datang dari segmen yang sama ^_^ already follow u..Do visit me back k..thanks dear.

http://lindosays.blogspot.com

TWISTERtwist said...

http://cakarewala.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

from the same segmen :: hye ^^ done follow u :) comel je mate bulat :)

fatin amalina husna said...

selamat berkenalan..^^
dr segmen yg sama..nice to know u..
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

cik Lily said...

salam ukhwah...
dari segmen yang sama...

Powered by Blogger.
Back to Top