TIPS: up follower (II)

June 29, 2012
assalamualaikum 

banyak sangatkan tips untuk tingkatkan follower ni. lagi pun, sekarang ni masing-masing pun dah ada facebook. yang mimin nak tunjukkan kali ni adalah GROUP BLOGGER

join laa group-group ni untuk promote lagi blog awak tu. Atau kata nama lain, ping entry ke group-group di facebook.


rasanya ada banyak lagi group yang ada dekat facebook. pandai-pandai laa cari yang selebihnya

SELAMAT MENCUBA ^^










7 beleter:

AsH ShiKaNo said...

tq share dis :)

Sis Eiyan Azian said...

terima kasih atas perkongsian :)hihi..

Cik Lyeen said...

betul2x..:) group kat fb tu bnyk mmbtu kita utk tgktkan pngikut..:D

farra halim said...

Baikkk bosss :p hehekk

leakedknowledge said...

tq boss..kukuku :P

shazwan: said...

Thanks awak.

dayteen lea said...

done :)

Powered by Blogger.
Back to Top