TUTORIAL: HILANG LINK UNTUK FOLLOW ??

June 14, 2012
Assalamualaikum. hello peeps ! da lama rasanya blog ni sepi kan. Hari ni mimin nak share something


yang siapa-siapa mengalami kehilangan link sendiri. untuk memudahkan rakan bloger lain follow. ikut step mimin ni ae ;)

STEP 1:


klik option untuk di bawah button followers . kemudian klik site setting

STEP 2:


seterusnya,klik add link. klik untuk lebih jelas.

STEP 3:


dan step ni, hanya isikan link blog, dan username ;)

haaa ! akhirnya :D mimin da dapat nak follow awak-awak balik 

p/s : klik pic untuk pembesaran. tak paham ? tak jadi ? boleh tanya mimin tau
















4 beleter:

CikMai said...

Ramai patut tgk tuto ni :)

MiMiNadam said...

hee ;) untuk kesenagan akan dtg :D

jia creatifelt said...

hihi..mcm kenai je..printscreen blog itu.yea yea..:]

sweetsorrow said...

hai . saya guna blogskin cik mimin yang "fake dream" tu. bleh kan? btw, boleh tanya tak? mana nak letak lagu dalam classic template erk? :)

Powered by Blogger.
Back to Top