DESIGN

July 16, 2012
ni antara blog yang mimin pernah desgin :D






























simple je :D
ni pun masih belajar-belajar lagi .

mimin punya blog di design oleh cik aida


13 beleter:

Nizam Ijam said...

untunglah pernah design.. :)

Iza Zaty said...

cantek !! :)

ummi_norseha said...

pandainye...cute sgt,main2 coading nie ibu x pndai sgt...:)

Eina Farina said...

kalau nak suruh edit berapa ringgir ekk ? 2 blogg !

MiMiNadam said...

full edit, akak amek rm5 1 blog
2 blog akak amik rm10 jee laa :D tu kalau tak cerewet tau :D

Choco said...

keren! :D

syamin syahira said...

tolong buat leh x.please

MiMiNadam said...

boleh contact mimin di https://www.facebook.com/CIkKMIMIN
atau di
cikk.mimin92@gmail.com

Sii Polkadot said...

tolong buat bole ? blog eyna dah bercelaru . tak pandai nak kemaskan.

MiMiNadam said...

eyna. boleh je ;) mana yg termampu

farzana wuhuu awesome said...

boleh editkan blog farzana x :D
design kat farzana bleh x masukan tajuk dea farzana story
thank

farzana wuhuu awesome said...

boleh tlog editkan tak blog farzana :D

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Akak, boleh edit kat Fyda tak ?

http://sayabudakgedixz.blogspot.com

Powered by Blogger.
Back to Top