MOOD HAPPY

July 17, 2012
Hati ada senang hari ni,, kena kerja di hari minggu. haha.Biasalah.. Internship ni kena buat je laa apa orang suruh. Ohh ye! aku intern dekat Telekom Malaysia Batu Pahat. Semua staff staff kat TM ni baik-baik orangnya. Kalaulah aku dapat kerja sini lepas intern.. alangkah seronoknyaa aku ! haha


Hari ni kerja full day di hari sabtu. Event Telekom Malaysia di Bukit Gambir, Muar. Seronok je tengok bebudak ni mewarna ! rasa macam nak mewarna sekali je sebab takde benda nak buat. 



haaa , now i can speak English well.. Ermm, tak bagus mana pun. kena belajar lagi rasanya. Cuma basic class je. Masih segan nak speaking depan orang ramai. Tak confident langsung nak bercakap. Setakat ni boleh laaa faham apa yang orang cakap, Tapi bak cakap balik.. Amik masa. Tak selalu praktis kan. 


ni bukan student biasa, dia kanak kanak istimewa. Sedih tengok nasib mereka ni. Tahan daripada meleleh air mata je aku masa tu. Alhamdulillah, Allah ciptakan kita ni sempurna lengkap dengan akal fikiran


Paling sayang ni.Kawan bergaduh kat rumah. Kawan gaduh dari dia kecik sampai sekarang ni. Pandai.. Tapi banyak benda dalam kepala dia tuu nak buat macam macam benda. Kena pantau jee laa. Tak boleh nak halang sangat. Sel sel otak sedang berhubung. Katanyaaa...



memang boleh nangis kalau jadi macam ni, hee..Tapi, nasib memang sayang. hahha. Gasak kau lerr nak gemuk ke kurus.. Janji kau sihat aku dah lega ! Tapi sihat mengatal pun tak boleh gak









2 beleter:

Aida Omar said...

kerja dekat tadika ke mimin? alolo..cumey2 saja budak2 tu.. Alhamdulillah kan kita dilahirkan sempurna.. haha.. awat gambar tu macam tu?

MiMiNadam said...

aida :D mimin keje kat TM je ;) nak upgrade streamyx or nak langgan streaymx bule btau mimin , haha ! promote jap :D HAHA, tu laa, pakcik dia takde keje dok edit pic jadi dia mcm tu , huhu

Powered by Blogger.
Back to Top