Aida Omar

November 1, 2012

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua

Aida Omar? siapa dia ?
haaaaaaaaaa, ini laa mimin nak story moriee ni..
mimin nak tunjukkan blog aida mimin yang mimin aida editkan, hehe
cantik tak blog mimin ni :D
mimin menjadi kalau editkan blog orang, tapi.. kalau nak edit blog sendiri.
rasa macam blog ni berhantu. asal edit je tak menjadi,
so, mimin minta tolong  laa dari  cik Aida Omar ni
blog yang pemes katak hijau ni. hihi.
kalau nak tengok mimin desgin blog boleh klik sini
dan nak tengok Aida desgin kan blog,
boleh klik kat banner :D



terima kasih cik Aida Omar
#belum bayar lagi ni . hihi

6 beleter:

tiera_at said...

cantek ler blog awk mimin ^_^

MiMiNadam said...

blog cantik berbayar. mesti laa cantikk. hihi

Nizam Ijam said...

cantik.. blog saya x cantik pon...

saya dah update..
selamat hari raya aidiladha

Aida Omar said...

eh ada nama aida dalam entry nie.. haha. la mimin suka rupanya design nie.. ingat min tak suka tadi senyap je.. huhu.. ala biasa2 je aida buat tu.. :)

MiMiNadam said...

@nizam insyaallah, jap lagi sy singgah :D

MiMiNadam said...

@aidaomar : ehh ! mimin suka sangat . mimin ada sent ,sg . tp tak lepas pulak . min da resend kat no aida ;)

Powered by Blogger.
Back to Top