Review | DOODLE SITE

November 9, 2012

Hari ni, semua staff dalam office ni tinggal mimin , tiera and amal !!
waaahhhh ! something good news today
hopefully laa. but my stomach sangat sakit --'
lepas ni memang tak ada laa nak pergi kedai mamak lagi
gara gara roti sardin. malam tadi cirit birit.
tengah musim hujan ni, tanah tak serap air.
so, semua khazanah yang dikeluarkan tak nak hilang dari permukaan mangkuk tandas tu
dan, mimin berusaha keras untuk tenggelamkan khazanah yang timbul tersebut.

mengambil masa satu jam dalam toilet malam tadi .
ehhh ! apa kaitan dengan topik kat atas ?? haha. sorry lari tajuk sikit.
mimin ni ada hobi suka tengok hasil doodle doodle yang para blogger hasilkan ;)
kat bawah ni ada contoh doodle comel comel






suka sangat !! tapi nak buat sendiri tak reti --'
nak tengok hasil doodle cantik cantik, boleh laa klik kat nama nama bawah ni ;)

1. amalina
2. Cci
3. Azzah

ada banyak lagi actually. cari laa. mesti jumpa :D


2 beleter:

ciksengeh :D said...

semua comel2 .. tapi nak buat sendiri tak reti :(

MiMiNadam said...

sama laa kite ;) tak reti nak buat

Powered by Blogger.
Back to Top