Give Away Dot My

November 28, 2012

Dengan lafaz bismillah, mimin nak join contest GA 
dari kawan mimin yang baik hati . lagipun dah lama mimin  tak join contest ni.
Hadiah pun menarik! memang mimin nak sangat menag hadiah ni . sebab domain mimin
yang mimin beli tu tak boleh guna. sedihnyaaaa :")
tapi takpe laa. tenkiu KAZEN
apa tunggu lagi. jom laaaa join contest ni. menarik. mana tau ada luck awak awak suma :D


Syarat-syarat pernyertaan yang ringkas:
  1. Like Facebook saya bagi memudahkan perolehan maklumat.
  2. Follow Twitter jika belum follow.
  3. Follow Blog ini juga sebagai tanda penyertaan anda.
  4. Vote untuk saya di entri iPhone 5 Gadget Impian dengan hanya tekan butang G+ pada entri tersebut saja. Selepas undi komen di entri tersebut sebagai bukti anda telahVote.
  5. Buat entri bertajuk Give Away Dot My dan letakkan banner di atas di dalam entri tersebut dan pastikan entri tersebut menjadi "sticky-post" sehingga tamat give away ini.
  6. Jangan lupa submit link entri penyertaan anda di bawah entri ini dalam kotak Site URL.
  7. Follow blog sponsor bersama AidaOmarShidaEmas Putih.


Klik pada gambar untuk Vote.

Itu saja syarat-syaratnya. Ingin segala penipuan adalah terbatal dengan automatiknya.

Hadiah utama 3 Domain dot My percuma selama setahun hadiah yang sama juga akan di tambah mengikut penyertaan. (Kuota hadiah sehingga 20 Domain)

5 Blog Bertuah akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Aida Omar.

5 Blog Terpilih akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Shida.

5 Blog Terbaik akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Emas Putih.

Pihak penganjur give away ini berhak mengubah syarat-syarat atau hadiah pada bila-bila masa saja.

Tarikh tutup penyertaan giveaway ini: 

Tepat jam 11.15 malam, Selasa 27 Nov 2012



Bukti yang ni pun kukuhkan lagi dah follow !
jom join contest ni ramai ramai !
mimin nak ajak awak sume join , jgn lupa join tiera dan farra :D




30 beleter:

Fendy said...

semoga berjaya....

MiMiNadam said...

tenkiu fendy ;)

Aku Penghibur said...

good luck mimin ^__^

kitatauke said...

semoga berjaya..tgk hadiah tu...mcm berjaya menarik minat..tapi tgk ilmu blogging di dada..terus senak otak..tak tercapai dek akal lagi nak buat...

Aseraf Hilman said...

cicak men doa kan semoga cik mimin brjaya.. ganbate ! heheh :P

✿A I N A A✿ said...

semoga berjaya!!! ena tak dpt la nak join, sbb baru update.. huuu.. eh, cantik gile header sis, cenggane buat??? nk tahu gak.. T_T

Gadess.Butterfly said...

GOOD LUCK mimin :)

fi said...

menarik !

Aril Impian said...

Boleh ke saya nak join?ok jugak ni
http://arilimpian.blogspot.com/

Cik Shima Haris said...

gudd luckk :)

Cik Shima Haris said...

gudd luck :)

MiMiNadam said...

tenkiu semua :)

yasmyient zahraa said...


All da best my twins. haha.. only name.. haha :)

MiMiNadam said...

huhu, yup yup. only twins name . huhu / tenkiuu

Syuq Evan's said...

good luck ya ! :)

MiMiNadam said...

@Aku Penghibur
thanks acik :D

MiMiNadam said...

@kitatauke jom laa join jugak :D

MiMiNadam said...

@Aseraf Hilman hehe, cicak men join laa jugak :D

MiMiNadam said...

@✿A I N A A✿ takpe, buat entry banyak banyak dapat gain followers ;)

MiMiNadam said...

@Gadess.Butterfly jom join gades:D

MiMiNadam said...

@fi jom laa fii join ;P

MiMiNadam said...

@Cik Shima Haris tenkiu shima

MiMiNadam said...

@Syuq Evan's jom join ;D

faizi wasir said...

semoge bejaye mghadapinyer~~

«ΔTok gendoOT ®» said...

semoga berjaya..insyaallah

«ΔTok gendoOT ®» said...

semoge berjaye..insyaallah

Khairul Zamri said...

Terima kasih join. Ade 20 domain free nk bg percuma. Jemput semua join tak kira kenal or tidak :)

shidaR said...

gudluck yer..shida dtg tgk2 blog nih :)

Cikgu Fikri said...

wah.. goodluck!!!
c:)

Nor Salmi said...

Tahniah Mimin!

Powered by Blogger.
Back to Top