Pemenang Give Away

November 29, 2012

Alahmdulillah, terima kasih tak terucap rasanya bila
nama tersenarai sebagai pemenang Give Away By Kazen ni
insyaallah, mimin lepas ni buat entry yang lebih bermanfaat lagi
tambahan lagi, ni kan blog mimin ;) suka laa nak buat apa . hihik
tapi lebih kepada info info yang tepat jee laa.
GOSIP ? haaa . pun boleh. tapi artis tak nak laaa
nanti kene FIRE dengan artis artis ni
dalam hati nak kutuk Khairul Fahmi Che Mat . muhahaha

so, jom review balik ulasan Kazen  kat bawah ni ;)
Assalamualaikum dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya umumkan pemenang-pemenang
Give Away ini yang berlangsung hanya seminggu sahaja.

Setelah diperhatikan blogger-blogger kita ini jenis hidup berpuak-puak sebenarnya. 
Cepat join kalau orang itu kita kenal dan kalau tak kenal memang rasa berat hati ingin join. Tambahan juga tidak ketinggalan yang memperlecehkan blog blogger-blogger kalangan kita sendiri. Inilah melayu kita. Jangan kita lupa bahawa "kita berasal daripada tidak kenal satu sama lain kepada kenal antara satu sama lain".

Pemenang-pemenang ini telah dipilih 100% oleh ketiga-tiga pihak penganjur yang saya sertakan bagi mengelakkan lagi spekulasi seperti GiveAway Domain yang pertama dulu ada yang bisik-bisik mengatakan "pilih kasih" dan "pilih kawan".

Untuk Give Away ini, 20 domain gagal di-up-kan kerana sambutan kurang hangat tidak melebihi 50 orang. Apa-apapun 3 pemenang utama mendapat domain seperti yang dijanjikan dan beberapa blogger yang bertuah sebagai saguhati.

Jadi 3 pemenang utama adalah:








5 Blog akan di-review oleh Cik Emas:

  • http://mujadafewa.blogspot.com/
  • http://sayatiera.blogspot.com/
  • http://akmaluv90.blogspot.com/
  • http://joel-leslie.blogspot.com/
  • http://ksger.blogspot.com/


5 Blog akan di-review oleh Shida:

  • http://ibuberbicara.blogspot.com/
  • http://azmengs.blogspot.com/
  • http://www.zilamanaf.com/
  • http://aidil92.blogspot.com/
  • http://mawarberduri4147.blogspot.com/


5 Blog akan di-review oleh Aida:

  • http://mynameishafizah.blogspot.com/
  • http://menaipdipapankunci.blogspot.com/
  • http://kamihardsman.blogspot.com/
  • http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
  • http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/
Lagi 3 hadiah saguhati saya akan PM sendiri kepada mereka yang bertuah. Kepada 3 pemenang utama silalah Add saya di Facebook untuk urusan selanjutnya. (Add dan PM pada inbox saya). 

Terima kasih kepada yang join. semua 18 blog ini akan di autoping secara automatik di Facebook selama setahun. 

Sekian, wassalam.


So, tugasan mimin lepas ni nak berchatting dengan kazen ! yeayyhhh !!! :p
tenkiu AIDA OMAR, SHIDA, EMAS PUTIH dan terutamanya KAZEN


4 beleter:

Paly said...

tahniah mimin!!hehehe..
paly dapat yg blog list dari CIk Emas..alhamdulillah, memang paly nak yang bloglist pun :)

Farah Andie said...

woowww .. tahniah cik mimin :)

MiMiNadam said...

@Paly wahh ! kawan mimin tira pun kena review dgn cik emas

MiMiNadam said...

@Farah Andie macehh faraaa

Powered by Blogger.
Back to Top