Terima Kasih

November 13, 2012


Alhamdulillah
Siapa sangka setelah hampir 3 tahun berjinak-jinak dalam dunia blogging akhirnya follower blog ni mencecah ke 4 angka. Pada mulanya hanyalah sekadar untuk melepaskan rasa
suka dan duka yang mahu di kongsikan bersama  syamil
yang sekarang telah kembali  ke rahmatullah .
hehe. life must go on right :D
now share share dengan Arif and awak awak yang sedang membaca
blog mimin ni . hihi

actually, mimin nak kasi header ini untuk si cantik  ini,
takkan laa mimin nak buatkan header untuk seorang demi seorang kan ?
hehe. lagi pun ini saja yang mimin mampu bagi 'cenderahati' kerana sudi menekan button
follow di blog mimin ni.  mimin follow balik blog awak awak suma . tapi yg
guna blogskin iDblog salah tu. mimin takdapat nak follow balik . sorryyy
tapi, hihi. di sebabkan kerajinan mimin. sudah 1037 baru mimin nak update entry kan .
Terima kasih Misz Jojoz . selamat datang kedunia blogging ;) 






2 beleter:

Cik Syue said...

tahniah.. keep it up.. ;)

MiMiNadam said...

terima kasih @Cik Syue ;)

Powered by Blogger.
Back to Top