06 December 2012

December 19, 2012


Kenangan yang pasti takkan dilupakan oleh mimin.  Sukar diucapkan dengan lafaz dan kata-kata
tapi, sekadar ingatan pada zaman tua akan datang. hihi ye laaa, umur semakin meningkat, semestinya semakin hilang ingatan. zalim ayat tu, tapi lebih kurang pada nyanyoookkk . HAHA
 Pengelaman datang dan mudah juga dia pergi. Nun jauh di bawa arus peredaran hari, masa dan seterusnya tahun.

erkkk ! nak cerita pasal abis praktikal (LI) jee pun. haha Dah nak abis baru laaa rasa diri ni dihargai oleh rakan-rakan sekerja dan staff. huhu kalau diingatkan. boleh menangis rasanya. macam kena buli je. hihi

Dapat boss yang sangat laa sporting, staff yang banyak tunjukk ajar. rakan seLI pun sekepala sweet otaknya :p dan yang sangat ramah agent TM . ehh ! lupa nak beritahu, mimin LI kat TM Batu Pahat. ada sapa-sapa nak copy report boleh mintak email kat mimin. hihi.

BTW, thank so much untuk awak-awak dah perhabis duit untuk kami yang tembolok ni.
mamam sedap kat secret recipe. weeee  
haaaa, ni laaa muka muka kekenyangan.


thanks amaltierakuntum dan ain


kononnya inilahh wajah-wajah yang diraikan 


dua kek untuk kuntum dan ain


si tinggi yang comel momel laaa. hehe



walaupun akak banyakkkkkkk cerewet tunjuk ajar tapi tetap baik hati. hehe


ketiadaan aku di sana. waaa ! sedihnya. nampak kelibat mimin, tiera dengan amal kat sini.
banyak perkara yang dah mimin belajar di sini, sama ada belajar selok belok tentang alam pekerjaan
ataupun pergaulan. yang penting persahabatan :D



4 beleter:

Paly said...

Woot! sodap nyer, trliur plak paly ni..haha

Tiera atira said...

min..serius sdih taw x..lgi2 bile tgk pic last tu..meja yg slalu kte gosip kan...

Kay said...

tiba-tiba nak makan kek . =='

nazihah lukman said...

sedapnya kek dia , nyumph2 haha

Powered by Blogger.
Back to Top