Selamat Pengantin Baru Ella Ratu Rock Malaysia

December 19, 2012

RATU ROCK MALAYSIA

Siapa tak tahu siapa ratu rock Malaysia yang mana satu? tak tau meyh mimin campak dia pergi jauh jauh dari Malaysia ni. hehe. Ella dapat orang Muar. tak sangka pulak laaa suami Ella tiga pupu ayah mimin.

cerita dah basi baru nak update. dah basi laaa mimin oii. peduli hape mimin. haha. excited you know dapat jumpa kak Jojie, Caroline yang paling penting Ella. ratu rock kita ni. Akhirnya Ella menamatkan zaman bujang dia dengan sedara-mara ku jua.

Tahniah kak Ella. cantik sangat kak Ella. Ni baru attend kat Muar. kaat Muar je dah cantik.

dengan kak jojie yang cantik. haha. main  selit jee dengan kak jojie.

Caroline, comel kan caroline

farra with my mom

amal berangan

konsep yang simple tapi cantik!!

kedatangan mempelai

show silat time ni

cantikk kan ?


mimin bile lagi ? tunggu Nureen + Tira lepas dulu baru mimin. haha

2 beleter:

✿A I N A A✿ said...

wahhhh dah jadi sedara sepapat dengan Ella.. wahh untungnyaaa sis.. boleh jumpa ella selalu.. kehkehkeh

Kay said...

wah ! suami kakElla tiga pupu ayah akk ? keciknya duniaa

Powered by Blogger.
Back to Top