Aghhh ! Mana Followers ni

December 4, 2012

Salam to all readers

Selamat cuti sekolah semua yang masih bersekolah ;) tak terlambat lagikan mimin
nak wish ni. Mimin dah kaji, ramai student sekolah daripada berkerjaya. Generasi Y laa katakan
so, keep it up :)

Hari ini mimin blogwalking ke semua blog yang follow mimin. Kebanyakkannya gunakan Blogskin. Memang cantik blogskin tu kan. Tapi kalau IDblog tak betul, macam mana nak naik followernya.
Siapa gunakkan  icon macam ni ? Mimin hope, tukarkan pada
follow biasa ye. Tau tak followers yang biasa tu macam mana ?

haaa, macam ni laaa follow button yang lama.
kalau siapa siapa yang pentingkan follower tu, boleh laaa tukar ke follow button yang lama ni
kalau rasa-rasa nak reader comment blog ramai-ramai klik sini 

just share :D


16 beleter:

Aesya Zealous said...

owh xgune blogskin..gune blogger template biasa je :)

hepi blogging :)

Paly said...

xknl pn blogskin..hahaha

cci said...

betul setuju sangat,,

MiMiNadam said...

@Paly haha, gedik :p

MiMiNadam said...

@cci hih, sependapat :D

kitatauke said...

ade beza ke??cuma keliru ngan skin je kan??

MiMiNadam said...

@kitatauke ada bezanya

Paly said...

@MiMiNadam

betol la..mmg xkenal ;p

✿A I N A A✿ said...

kadang2 button follow yg sedia ada kt blogskin tu tak boleh guna.. error la, kadang2 tak masuk dlm list.. ena pernah kena tuduh knp tak follow blog dorg, pdhal ena dah follow... sbb tu ena suka letak tmpt follow yg biase ni

Nor Salmi said...

Memang itulah masalahnya. Bukan x nak follow tapi tak boleh..

Nur Syaidatul said...

cmne nk tuka follow buttin tuh . confius

kitatauke said...

ooo..nak la yang dimaksudkan hari tu...pakai je yg standard kilang...senang...

Cik F said...

thanks.. tapi seriusnya, cik F tak paham mende blogskin tu ? :P kehekekkee

Cik F said...

thanks.. tapi seriusnya, cik F tak paham mende blogskin tu ? :P kehekekkee

Lina md. munir said...

Guna blogger templete jer.

NuFar said...

o0o0,, maseh bgtau. sy gune bogger templete biase je, just nampak cam blogskin. hehe

Powered by Blogger.
Back to Top