New Housemate (reply)

December 26, 2012

Happy holiday semua !
first of all, mimin tak sempat nak follow balik awak awak semua.
jap lagi mimin follow balik, yang mimin tak follow tu, mimin mintak maaf. bukan taknak follow
tapi mimin dah full nak follow yang guna button tumblr follow tu, ada yang ID blog tak betul.
macam mana nak betulkan ID blog tu? boleh tengok sini

ehh ! dah baca entry ni belum  ? baca dulu baru paham apa yang mimin nak cerita. 
dah baca, follow laa kejap blog tadi tuu. hehe. Ni merupakan reply entry dari Nureen. 

setiap gambar ada ceritanya. cewahh! macam yuna pulak yang tengah bersuara :p
Depa laa housemate baru mimin. cantikkan ? awak awak semua berkenan dengan sape?
lelong lelong lelong ! haha.


Ni namanya Nureen. Tapi, nama penuh dia Nur Fatin Ibrahim. lupa pulak nak tanya kenapa dari Nur Fatin ke Nureen . hehe. mimin malu dengan dia sebenarnya. tak tau kenapa mimin malu dengan dia. mungkin mimin baru semnggu hidup bersama dengan diakan. kehkehkeh. Nureen ni pandai tau ! tengok. dalam pic pun dok sebuk baca buku akaun waktu waktu cuti lagi ni. bukan tu je, Nureen ni padai masak, pandai buat kraftangan, manja, comel je orangnya. senang cerita, dia kreatif orangnya. yeayy ! ada geng bagi idea :D hope boleh masuk kepala sama sama. 



Siapa kenal dia angkat kening ! haha. da angkat kening belum nureen, pejah, Eka? belum, buat cepat ! hehe. yang belum kenal tu nama dia Athira. siapa nak tau Legoland tu macam mana? tekan sini cepat . tira ni kawan sekolah mimin, ehemm, banyak story zaman tok kaduk dengan tira ni. nak cerita pasal tira ni tak cukup satu page ni. Ada masa mimin cerita lagi. 



pheewwiiitttt ! cek mek molek. amboiii. kelassss kau makjeemahh. Melatopp gituu. haha.. ni eyka namanya. seorang yang tinggi lampai, dan akan gelabah kalau nak cepat. huhu

eyka ni tengah sebuk nak naikkan berat badan, tolong kasi tips kat eyka ni macam mana nak gemukkan badan. dia da macam macam makan, tapi kurus je. huhu. Alang-alang mimin boleh amik tips tu. huhu


arghhhhh ! faezah lagi. hihi. nie laa bestiee mimin :D dia ni da masak goreng halia daa dengan perangai mimin ni. mimin tengah moody, sakit, susah, gembira. dia laa orangnya yang sentiasa dengan mimin.

Ni laa namanya teman sejati, sanggup bersusah dan senang bersama. tacingg sikit ni. haha.
Pejah ni orangnya brutal sikit. dia cakap A, A laa jawapan dia. takdo maknoo aehh dia nak mengalah
jangan harap laa. haha. suka gaduh dengan dia.

haaa, buat sementara waktu ni, ni laa housemate mimin. nanti kalau ada new housemate lagi. mimin. update lagi. thanks Tiera and Nureen kasi tempat tinggal yang selesa untuk kami . 

8 beleter:

nureen said...

, amboii... tu posing jea. ta pandai mane pon.. haha. nak tao mane dapat name nurin ?? Nur Fatin . buang FAT ? jadi ape ?? hehe.. saje tulis Nureen cz org tu name dy nazreen. haha ! sweet ta ?? anyway. thanks cz replay :p

nureen said...

, amboii... posing jea tu.. ta pandai mane pon. nak tao ke mane nurin dapat name tu ? Nur Fatin . cube buang FAT ? jadi ape ? hee.. yg nureen tu cz nama dia Nazreen. sweet ta ?? haha.. menggedik jea lebih. anyway, thanks cz replay :p

Kay said...

have a nice day with kakak punya new housemate ^^

✿A I N A A✿ said...

comel2 la dorang.. ena dah follow kwn sis yang ada blog tu.. serius untungnyaaaa ada housemate blogger...

Syaza Syahira said...

Housemate semua cntik2 ni.

Jemput view blog saya ye.salam perkenalan. ;)

QIOSWriter said...

Hope your friendship is full of happiness ;)

Pre-loved?Kebaya?Accessories?Men apparel? Tips? Visits us at QIOS Pulcher Blogshop!

Teera Wahid said...

huhu. ape la yg die nak cte sal kte uw :P

Teera Wahid said...

ape la die nk cte sal kte uw :P

Powered by Blogger.
Back to Top