Kembali bernyawa

January 30, 2013
Alhamdulillah. Hari ini hari paling mengembirakan Mimin. Bukan senang Mimin nak dapat berita gembira ni.  Blogwalking punya blogwalkin. akhirnya mimin dapat Idea yang menarik untuk dikongsikan. Errrr.. Macam skema jee penulisan kau ni mimin -,- let's me think 



kehkehkeh . cantik tak mentol ni ? hihi . Tengok kat link atas ni. www.miminadam.my daa buat Mimin gembira hari ni. tenkiu ABANG KACAK ,  berkenalan laa dengan dia . dia baik tau. jengah-jengah laa blog awesome dia. tak bosan kalau da berada kat site dia :D

ehhh, bukan itu jee yang menarik untuk hari ni. cepat teka cepat ! hihi. lambat laa nak tunggu awak semua teka. hehe. setelah sekian lama mimin dalam keadaan papakedana. hari ni laa rasa nyawa telah diberikan semula olehnya . Alhamdulillah. semoga hari esok lebih menarik lagi. hihi . so ! 

WELCOME BACK MIMIN

4 beleter:

Paly said...

haha..terus brnyawa dpt .my balik :)

✿A I N A A✿ said...

wahh dah berdomain.. ena baru tahu ni.. hehehe semangat kembali larling... ;)

MiMiNadam said...

@Paly mesti laa bernyawa. tengah fikir idea fresh2. tapi tak dtg2

MiMiNadam said...

@✿A I N A A✿ thanks Aina :D

Powered by Blogger.
Back to Top