Senarai Pemenang GA FD Creative

March 26, 2013
Assalamualaikum, salam sejahtera :)

OK ! Masa yang dinanti - nanti kan dan ditunggu-tunggukan !!
Ehemm.. Ehemm . 
Ok , sekarang Mimin nak umumkan pemenang- pemenang
Giveaway Fd Creative :)

Tarekk nafas ramai-ramai ... hembusss...

Diumumkan , 
tempat pertama bagi GA Fd Creative yang memenangi hadiah couple pillow yang telah dicabut undi oleh para pengadil dari FD Creative ialah

bagi tempat kedua dan ketiga yang memenangi hadiah single pillow 



5 pemenang yang akan menerima keychain


ini hadiah saguhati dari FD Creative untuk 3 lagi pemenang yang bertuah yang akan menerima  bookmark :)


Ok ! 


Itu sahaja lah senarai link blog perserta yang menang !
Pada yang lain , jika tidak menang tu , jangan lah putus asa ok?
Banyak lagi GA lain yang dianjurkan oleh para blogger yang lain . 
Jangan bersedih ok , nanti , GA akan datang , korang join lah lagi ye ! 
terima kasih support Firsy Giveaway FD Creative ni ^_^


untuk penebusan hadiah, bole pm mimin di page cik mimin







10 beleter:

Nurin Aqilah said...

tahniah kepada pemenang :D

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah alhamdulillah tqvm dear!tahniah kpd semua di atas n juga kpd kwn2 yg join ^^

Hasri Anis said...

tahniah buat para pemenang ^^

ANa Ahmad said...

tahniah semua ;)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh tahniah bg pemenang... ena tumpang gembira.. nanti nak terjah dorang

Dianaa said...

tahniah semua :)

Diari Si Froggie said...

Lama dah aida tak singgah jenguk mimin kat sini.. sekali jenguk tengok2 GA dah tamat. sobs.. hehe. Tahniah pada yang menang :)

Sally Yatiey said...

Tahniah! ;)

Khairul Zamri said...

Tahniah buat pemenang, sy xdpt lagi :p

Fiqa Nsz said...

Tahniah kpd yg menang..

Powered by Blogger.
Back to Top