New baby born

April 10, 2014
Hai ! Assalamualaikum


Pertama kali mimin nak ucapkan tahniah pada kak long mimin yang baru lahirkan baby pada sabtu yang lalu. Pertama kali sekali lagi, hehe sebab lahirnya kaum adam yang sulong dalam family mimin. Hal ini kerana, (macam ayat dalam buku pulak, hehe) Mimin mempunyai 6 orang adik beradik dan keseluruhannya perempuan. 


Dapat menewaskan arwah ayah mimin yang tak ada kawan tengok bola. hehe. Alhamdulillah, lahirnya baby boy ni. Dapatlah menggantikan arwah ayah mimin yang baru 6 bulan meninggalkan dunia ini.


Btw ! nama baby boy ni unik sangat. sebab nama baby ni Dasuki Wazien Islam Bin Mohd Rafizi. Klik laa gambar bagi tumbesaran gambar tersebut. Dasuki Wazien Islam bermaksud cahayaku yang teguh pendapat atau fikiran islam. FUHHHH ! berat nama ni. Semoga jadi anak yang soleh dan dapat makcik dia membuli dengan jayanya! kehkehkeh...

p/s: kata orang tak baik baby baru lahir gambarnya di muat turun di mana-mana. so, tunggu dan lihat perkembangan wazien ye. hehe

1 beleter:

Nurulee said...

perghhh nama macam retis. suka suka <333333

Powered by Blogger.
Back to Top