Selamat Hari Raya !

August 4, 2014
Hai Reader ! Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.
Dah raya ke-8 Mimin baru nak wish. maaf laa
Mimin baru baik dari denggi. Tak sempat nak update apa-apa

so, macam mana raya korang kali ni?
bawah ni gambar raya pertama Mimin di kampung Johor.

First time raya kat rumah cantik ni. Traditional kan rumahnya.
nyaman je beraya kat rumah ni. Selalu juga lalu lalang kat rumah ni, tak sangka pulak owner rumah ni rupanya sepupu ayah. Alang-alang kami pun sakan laa bergambar kat rumah ni. huhu

Tak Lupa juga nak ucapkan terima kasih untuk kad raya ni, tahun ni tak dapat nak kasi kad raya kat korang semua, next raya nanti mimin buat juga nak. Oh ya! kad raya ni dari Apit dan Tyasalmid.
Selamat Hari Raya semua! kosong-kosong :D



2 beleter:

MaMa MuRsYiD said...

cantiknyaaa rumah tradisional tu...

Norhasniza Khalid said...

selamat hari raya dear.. ;)

Powered by Blogger.
Back to Top