Cabaran 30 Hari | Hari 4 : Buku Kegemaran Saya

September 4, 2014
Cabaran 30 Hari | Hari 4 : Buku Kegemaran Saya. Memang mencabar betul cabaran untuk hari ni kan, pasti ramai yang tengah recall buku  kegemaran memasingkan. haha.. Sebab Mimin pun tengah tercari-cari buku apa yang Mimin suka baca. Maka teringatlah buku yang Mimin pernah dapat semasa konvokesyen bulan 3 hari tuu.

 

Buku ni buku motivasi diri untuk melangkah kaki ke alam pekerjaan. Banyak tips yang boleh diguna pakai, Mimin dapat buku promo jee, Actually buku ni tebal. Ada banyak level macam dalam gambar kat atas tu. So, siapa siapa boleh memiliki buku ni untuk jadikan pembakar semangat untuk melangkah kerjaya,

5 beleter:

Iena Eliena said...

hehe stakat nie yg cik iena blogwalking tuk day 3 nie semua ade buku kesukaan masing2
haha cik iena ketinggalan sehari
esk bru post pasal nie
cik iena tak suke baca buku plak tu
ape la nk update nie T___T

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Bagusnyaa suka baca buku motivasi... ena paling tak suka buku motivasi secara direct ni.. hahahaha

Mama Myja said...

Good, salam perkenalan dari mamamyja

http://www.mamamyja.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-4-buku-kegemaran.html

Anizz Annisa said...

ohh buku nie.. buku nie anis simpan elok2 dlm almari.. baru baca sekali je mimin.. tengok entry mimin nie terus nak cri buku tu nak bace balik..hihi

Nazlee Ismail PCL said...

Bagus bermotivasi selalu, tentu mimin dah apply dlm banyak perkara.

Powered by Blogger.
Back to Top