Emma Maembong Dan Zizan Razak Bercinta Semula?

January 9, 2015
Emma Maembong Dan Zizan Razak Bercinta Semula? | Alhamdulillah, doakan mereka terbaik. Sweet apa diaorang ni. takkan tuu pun jeles dengan kereta. Kesian kot sebab kereta diri di tinggalkan. Apapun, peminant selalu nak tengok Emma Maembong dan Zizan Razak naik pelamin satu hari nanti. Nak tau isunya lebih lanjut. Jangan lupa tatap Televisyen channel TV3 rancangan Melodi. hehe

Emma Maembong Dan Zizan Razak Bercinta Semula

Gambar di atas ini dikongsi dengan caption yang berbunyi “Alhamdulillah…terima kasih Allah…terima kasih doa doa yang baik dari anda semua…i love you sayang #loveu #missu”

1 beleter:

mama 3farhanah said...

Dah jadi boring dengan cite diaorang ni.
Jap ok, jap tak ok, jap ayah maembong tak suka la..

Powered by Blogger.
Back to Top