SEGMEN | MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

March 13, 2015
 SEGMEN |  MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG" | Assalamualaikum w.b.t . Mimin nak support segmen dari Bonde. Jom ramai ramai join segemn ni. Mudah je tak susah mana pun.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Follow blog bonde : http://kumahuitu.blogspot.com
2.Follow IG bonde : @zaidalifah aisheteru
3.Buat entri yang bertajuk: SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"
4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula
5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja
6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..
7.Selamat bersegmen semua

11 beleter:

syira yaya said...

Selamat bersegmen! :)

Zaidalifah Hussin said...

Salam,
Terima kasih Join Segmen ..

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.

8 bookmark
2 top up bernilai RM 5
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

Jangan lupa Follow Senarai Peserta
Moga berjaya :)
Bonde senyum riang

Zaidalifah Hussin said...

done follow 2518

Cik Iput said...

good luck...
Singgah dr segmen yg sama :) ...follow sini #2523

http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Anizz Annisa said...

All the best min..

Intan Safiya Nor Azuairi said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html


dtang dari segmen yang sama . done follow

sayidah napisah said...

goodluck kak mimin :)

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Siti Aisya Ibrahim said...

selamat bersegmen mimin yer :D

nurerna hazwani said...

Salam.
BW dr segmen yg sama.
Lewat sikit kite BW. Apapun, selamat berkenalan.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Powered by Blogger.
Back to Top