Contest | Buy AVON Online.

April 7, 2015
Contest | Buy AVON Online | Assalamualaikum, Siapa tak tahu avon ni apa angkat tangan ! hikhik.. tipulah tak tahu, tipuu tipuuu. hahaha. Avon baik hati ni, nak kasi hadiah dari Avon. Rugilah kamu menolak rezeki depan mata. Kalau nak join jugak, bawah ni ada banner, banner tuu ada link, nanti klik kat link tuu yee. Syaranya mudah jee..

1) Share post ini
2) Follow blog http://avononlinemalaysia.blogspot.com. (kanan blog)
3) Follow Google +1 kami juga ya! (kanan blog)


5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
  1. Hadiah AVON bernilai RM50
  2. Hadiah AVON bernilai RM40
  3. Hadiah AVON bernilai RM30
  4. Hadiah AVON bernilai RM20
  5. Hadiah AVON bernilai RM10
Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok?? 
Simple Contest For Great Gift =)
GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!


Selamat mencuba!!!




11 beleter:

khaty aiman said...

mimin,k,khaty pun dah join..semoga berjaya ya..

Inani Hazwani said...

good luck mimin :D

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Mimin .. Singgah petang #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

shamiera osment said...

good luck!

Zaidalifah Hussin said...

good luck Min...

sayidah napisah said...

goodluck kak mimin :)

Anizz Annisa said...

gud luck !! :)

Mrs Yatie said...

Good Luck Awak! :)
Contest Buy Avon Online
Jemput Join Giveaway iPhone 5s ni juga ya :)

Mialia Amelia said...

Selamat berjaya ^_^ singgah dari entri yg sama

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn.good luck

Powered by Blogger.
Back to Top