Throwback | Past Entry

May 12, 2015
Throwback | Past Entry | Assalamualaikum w.b.t . Pernah tak terfikir nak baca semula entry yang pernah anda post masa mula-mula berblogging? Untuk sesiapa yang baru berblogging, gunakan sebaiknya tutorial cara untuk berblogging. Bak kata Aben entry macam sampah. Layak masuk tong sampah. Haha, macam nak gelak guling-guling rasanya bila baca semula past year entry ni. Zaman-zaman agas, bahasa alien semua ada. Dulu tak ada sesiapa guide Mimin berblogging. Mimin pun tak tau macam mana boleh kenal dengan blog ni. Tapi, masa tu berblog cuma nak berkongsi cerita dengan arwah boyfriend Mimin je. Tapi, bila lama-lama menyelam ke dunia blogging ni, terbuka mata bahawasanya berblog juga boleh mendapat pendapatan sampingan.Insyaalla jika niatnya betul. Masa mula-mula berblog, rama jugak kawan-kawan Mimin ada blog, tapi bila pergi balik blog dia, semua dah tutup akaun blog dia. Susah juga ye nak berblog sebenarnya.

http://farm4.static.flickr.com/3373/3511481396_fa6814a2aa.jpg 

Di sebabkan penulisan dulu-dulu macam alien, mimin nak edit semula, nak memperbaharui entry lama-lama. Yang jiwang karat dan pelik-pelik boleh daa masuk tong sampah. Eeeiii, kelakar laaaaa ! try laa baca entry lama-lama korang, kompom tak menang tangan nak edit semula.

7 beleter:

nurul mustafa said...

pernah. Bila baca balik, rasa nak macam annoyingnya cara penulisan entry dulu. and semua dah masuk dalam tong. kekeke

RahimAim BudakPrihatin said...

Kebetulan Mini..along pun terfikir nak buat benda yang sama sejak minggu lepas.... cuma belum berkesempatan sahaja nak buat macam tu..hehe

shamiera osment said...

hihi..entry lama mmg la azab kan..

Mama Niza said...

letihnya tu dear nak edit entry lama..

anajingga said...

kak ana pernah juga terbitkan entri pertama dahulu Min, memang kelakar penulisan di awal penglibatan, tak apa semua orang pasti ada pengalaman pertama kan.. :)

yoorin melacolea said...

samalahh.. k.yan ada blog since lepas stpm lg..tp blog bak kata mimin, macam sampah.. laa ni baru la ada blog baru.. mood baru..

Akif Imtiyaz said...

Huhu bagi kak lya biarkan entri tu kat situ hehe..nak update blk tuuu huhu tsk sanggup

Powered by Blogger.
Back to Top