ExchangeFeedGroup | Pelancaran Auto-Schedule Feed

June 12, 2015
ExchangeFeedGroup | Pelancaran Auto-Schedule Feed | Assalamualaikum w.b.t | Ribuan terima kasih mimin ucapkan kat dadyG yang memudahkan kami semua. Lepas ni, kita dah boleh fokus pada projek mega kita ye semua. Semoga dipermudahkan hendaknya urusan kami. Insyaallah. 

AutoFeed abg Arz hari ni

Sebelum ni, macam tunggu menang loteri je bila nak ada feed dari kak irra. Kalau cuti kena inform awal, bagi memudahkan kat kak irra yang buat jadual. Siapa tak sayang bini,, daddyG buat kerja bidang terjun kejap bantu kami EFGrians ni. hihi. Akhirnya yang sangat membantu dan melancarkan lagi sistem yang bersistematik ni. DEABAK *kata along


3 beleter:

Maria Firdz said...

Semoga ukhwah terjalin erat..

anajingga said...

tahniah buat daddyG dan mommy irra kan mimin :)efg 009 singgah sini.

Cikgu Norazimah said...

dah makin mudah sekarang ni,thanks DaddyG

Powered by Blogger.
Back to Top