Menu Tengah Hari Nasi Ayam Gemas

August 19, 2015
Nasi Ayam Gemas | Alhamdulillah, hari ni member mimin belanja makan tengah hari makan nasi ayam gemas. Nasi ayam gemas ni terletak di sekitar kawasan pekan Parit Raja.

Tak rugi pergi sana. Advance service. Nasi Ayam pun sedap. Semoga dimurahkan rezeki aee Karya Creative sebab dah belanja Mimin hari ni.


18 beleter:

anajingga said...

nampak banyak ayamnya min :)

fifie feyca said...

wow! sedap nya!

Sue Izza said...

lama tak makan,dulu opis kat nilai selalu gak makan or tapau

ubai ismail said...

lama tak makan nasi ayam ^^

Puan Wawa said...

wawa suka makan nasi ayam masak sendiri..")

Inani Hazwani said...

sedapnyaaa

Zizie Zack said...

esok nak cari nasi ayam la... dh lama gak x perkena...

Miera Nadhirah Tan said...

Lama tak makan nasi ayam... huhuhu... tiba tiba teringin pulak lepas baca post ini....
follow kita balik pls... www.mieranadhirah.com

hafza aein said...

sedapkan nasi ayam gemas tu...sedap sangat sebb ayam dia garing..

raihanah said...

sedapnya nasi ayam, buat sendiri memang puas hati

Puan Wawa said...

Woww, sedap sangat mimi..")

Afiqah said...

lapaaaarrrrr

Nadia Johari said...

awat sedap sangat

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

nasi ayam feveret papaG

yoorin melacolea said...

pernah makan nasi ayam gemas yg original kat gemas.. asben akak kn org egamat nun.. huhu..tp xde laa sedap sgt.. nasi ayam parit raja jugak the best

merahussain said...

tibe-tibe aku rase lapar.

Tengku Sofia said...

sedapnya! yum yumm

Nurul Shahira said...

Kat Semenyih pun ada Kedai Nasi Ayam Gemas ni. Tapi not sure rasa diorang sama ke tak =)

Powered by Blogger.
Back to Top