Senarai Sponsor Pencarian Sponsor Giveaway

August 29, 2015
Senarai Sponsor Pencarian Sponsor Giveaway | Alhamdulillah, sempena ulang tahun kelahiran Mimin yang bakal tiba bulan September ini, sambutan pencarian sponsor sangat menggalakkan. Tenkiu semua sebab murah hati nak jadi sponsor Giveaway Mimin.

Wahh ! tak sabar rasanya. Nantikan ye Mini Birthday Giveaway yang pertama dari Mimin ^.^

Keep clam ^.^ will be start soon

Berikut senarai sponsor Birthday Giveaway:
1. Shahira 
5. Along 
8. Noor Akma
9. Wawa
10. Wani
11. bahejabella
12. maisarahGrafix
13. Cik en
14. Farhain
15. Little Weirdo
16. Mimi Rheem
17. Ahkakgojes
18. Rose
19. Ana
20. Aishah

Senarai Hadiah:

Pemenang utama: Wang Tunai RM50 X 1
Pemenang kedua : Wang Tunai RM20 X 2 Pemenang Ketiga : Wang Tunai RM10 X 1

SAGUHATI
1. Edit Template Blog  X  3 Pemenang
2. Shawl atau Tudung   X  5 Pemenang
3. Vitamin B-Complex  X 1 Pemenang
4. Accessories Handmade  X  6 Pemenang
5. Topap RM10  X 7 Pemenang
6. Starter Kit Sophie Paris  X  2 Pemenang
7. Pouch  X 1 Pemenang
8. Buku Travelog  X 2 Pemenang
9. bloglist, review dan tapak iklan percuma X 1 Pemenang
10. Memory card SD X 1 pemenang
11. Blouse × 1 Pemenang

7 beleter:

Mrs Yatie said...

wa. best ;)
PG tunggu mini giveaway mimin la ye. apa pun, happy birthday in advance dari PG! :)

Puan Wawa said...

tak sabar wawa tunggu..:)

emalin mohd said...

Wah..meriahnya hadiah-hadiah yang ada. Yang first tu sangat menarik...tak sabar nak tunggu GA nya

Maisarah said...

datang lapor diri..hehe

Farhain Azmi said...

datang cek nma..yey ada.. hihi.. goodluck semua

RahimAim BudakPrihatin said...

Dtang daftar diri Along dah cek semua link-link Along..semuanya ok..ahha.. Good luck buat semua yang sertai

Cahaya Farah said...

Hi Mimin Adam,

ni entry saya untuk Mini Birthday Giveaway by MiminAdam.

klik kat nama saya ya Mimin...:)

Powered by Blogger.
Back to Top