16 Gambar | Bukan sebab Fly over runtuh di Jalan Kuching

September 3, 2015
16 Gambar | Runtuh fly over Jalan Kuching  | Satu kejadian kemalangan dilaporkan berlaku di Jalan Kuching pada jam 7 pagi tadi membabitkan tiga buat kenderaan, iaitu van, kereta dan sebuah motorsikal menyebabkan dua lorong terhalang.

















“Kejadian itu berlaku di kawasan pembinaan jambatan dan dalam kemalangan itu salah sebuah kenderaan yang terlibat telah terbakar seterusnya mengakibatkan kesesakan lalu lintas kerana berlaku di waktu puncak,” demikian memetik jurucakap bomba.

9 beleter:

safurara said...

sebenarnya accident ke jambatan runtuh ni.hehe

nor nazliana said...

kemalangan jer kan..mn ada jambatan runtuhh..

Farhain Azmi said...

jalan kak yong dok ulang alik balik kerja tu..huhu

aizamia3 said...

Dari awal ada yg msg kata ada jambatan runtuh.. bila cari maklumat bukan sebenarnya.. kemalangan rupanya.

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Ya Allah.. dua2 hal berlaku dalam hari dan waktu yang sama ye??

Lyssa Faizureen said...

amboii , bnyk nyee dpt gmbr . haha :D
NICE (:

KIPIDAP :D

beat said...

perghhh macam perang

Puan Wawa said...

Ya Allah teruknya..

kisah earty said...

Masa tengok nampak macam kete myvi yg accident tu.. rupanya bukan..

Powered by Blogger.
Back to Top