Berkonsepkan village beach resort di Melacca

October 5, 2015
Desa Balqis Beach Resort | berkonsepkan adik beradik. Dari bilik hingga ke banglo mengikut kesesuaian isi keluarga. Sesuai dijadikan family day ni Mimin rasa. Cuba korang layan kejap harga dan jenis pakej promosi yang disediakan. 























Fuhhh ! Pasni production filem tak payah susah susah lah nak cari rumah kampung dah. Sebab depa boleh jee pilih rumah ni, dari kecik boleh sampai laa nak besar mana. Memang awesome kan..

3 beleter:

khaty aiman said...

cantiknya..nampak selesa

Jom terjah  DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

sha dhira said...

nice one, mmg nampak konsep village nya, dengan rumah dan perabot kayu macam tu.. :D

Sheila Mutalib said...

best nye. ala ala kampung... memang sgt nice!

Powered by Blogger.
Back to Top