Gadis Berhijab diajak Travel dan Share bilik dengan bos

November 9, 2015
Assalamualaikum w.b.t. Selamat ber"Mondays Blues" ye uolss ^.^ Gadis berhijab diajak melancong dan SHARE satu bilik dengan bosnya, namun inilah yang dilakukan gadis ini ke atas bosnya yang pasti mengejutkan umat Islam.




Mengejutkan bukan ada lagi sikap dan golongan orang berkelas atas membuat permintaan seperti orang yang tidak berakal. Adakah semua typical bos sebegini rupa? Bak pepatah orang katakan, Biar bertepuk sebelah tangan untuk elakkan perkara-perkara buruk berlaku. Bukan main tepuk amai-amai. dah berlaku baru nak mengamok..

Nak tau apa reaksi gadis ni bila diajak travel dan share bilik bersama ? Baca conversation kat bawah ni:




Respect betul dengan gadis ni. Memertahankan yang di tahankan. tak semua gadis zaman sekarang macam ni. Asal di tawarkan gaji yang berpatutan.. turut je kemahuan nafsu binatang macam ni, 

Sumber: Kinderbueno86

3 beleter:

Amanda Suria said...

kalau akak dah blocked dah number tu dah..gatalnya future boss ni....

nurul mustafa said...

Kalau saya, bukan setakat block, report polis terus! macam-macamlah org zaman sekarang ni

Kak Sue said...

teruknya bos gitu..

Powered by Blogger.
Back to Top