Subway Batu Pahat Kedekut !

November 22, 2015

Subway Batu Pahat

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera. Selamat berhujung minggu ye semua. Baru baru ni Batu Pahat ada buka francis Burger King dan Subway. Burger King min tak heran sangat. Sebab min tak suka burger king. Yang min heran subway. Sebab dia punya sos, n bla bla dalam dia tuu memang slurrp habis. 


Subway Batu Pahat, dah rasmikan bangunan ni. Sampai sekarang bangunan tu untuk apa pun mimin kurang pasti.  Semoga ada kelainan kat Batu Pahat ni. 


Old streets Batu Pahat, tempat baru yang bakal menjadi tarikan di Batu Pahat. Reka bentuk lama. Dijangkakan dekay rooftop ada swimming place. Mimin tak sure dah buka ke belum. Tapi gambaran dekat atas rooftop tu macam kag bawah ni.

Rooftop ols street Batu Pahat
Menarikkan ! Bila nak ada tak sure lagi. Ehh ! Berbalik tajuk entry ni. Mimin tak puas hati dengan pekerja dia. Karek giler. Pastu mimin request nak ingrediant lebih sikit muka terus berubah. Last last mimin punya subway rupa dia pucat habis.

Subway kedekut

Hmm., macam rasa membazir je duit bila kepuasan tak tercapai. Sodehhh mak kau ni haaa. Mana yang tak pernah rasa subway tu ghuper dia macam mana memang laaa tak complain. Jenis yang biass menghadap. Hmm. 

Sebab, orang yang makan subway tak akan set set cun lepas makan subway. Sebab kompom comot habis kena sos dia. 

Semoga dinaiktaraf kualiti subway batu pahat. 

1 beleter:

Mawar Assufi - akinassufi said...

Haritu first time makan subway ni. Kat Strand Mall.. Boleh lah. Tapi, kalau makan hari2 .. Hmmm.... huuhu

Powered by Blogger.
Back to Top