Homestay Konsep Moden yang murah dan selesa di Muar

May 23, 2016


Haa, cuti sekolah nak dekat dah. Kenduri kawin pulak bagaikan tumbuh cendawan selepas hujan. Banyak ! Aku,, terpaksa santai santai dulu. haha.  Kalau korang pening tak tau nak stay mana tak kira lah kalau ada kenduri kawin ke nak balik kampung tapi sempit ke ada event dekat Muar ni, Boleh roger-roger Moden homestay . Selesa dan puas hati dengan berkonsepkan moden.


Muar Moden Homestay

Moden Homestay kami merupakan sebuah rumah baru dibina pada tahun 2015 berbentuk Semi-D, rekaan berkonsepkan MODEN:-
-Kembar setingkat
-Fully furnished
-Ruang parking yang luas(-\+ 6 buah kenderaan)


Moden Homestay, mempunyai 3 bilik tidur, 2 bilik air serta dilengkapi penghawa dingin, kami juga menyediakan,mesin basuh, ampaian baju, TV LED 50' ( ASTRO NJOY ), set seterika, periuk nasi, minuman air RO, cerek elektrik, pembakar roti, dapur, alat mandi dan tuala serta set pinggan mangkuk untuk para tetamu.

-Ruang tamu mempunyai penghawa dingin, 2.5hp, tv 50" dilengkapi astro enjoy, serta mempunyai ruang yang luas dan cantik.


-Bilik utama dilengkapi 1 katil queen size, 2 meja sisi, almari, penyidai sejadah atau kain-kain, 2 set meja solek serta 2 kerusi kecil dan mempunyai bilik air, tambahan kipas elektronik moden (mengelurkan muzik melalui bluetooth telefon anda) dan dilengkapi penghawa dingin 1.5hp

-Bilik kedua dilengkapi 1 katil queen size ,1 katil single size, 1 almari , 1 set meja solek dan penyidai sejadah atau kain-kain.

-Bilik ketiga dilengkapi katil double decker iaitu double dan single, penyidai sejadah atau kain-kain serta 1 set meja solek.

Kadar sewa adalah sangat berpatutan, Khas Untuk warganegara Malaysia MUSLIM SAHAJA ,jika berpasangan... telah bernikah. 

Lokasi Moden Homestay, Sesuai untuk urusan jabatan kerajaan , urusan perkahwinan, lakonan para artis dan hari keluarga. Homestay ini

Berdekatan dengan kemudahan kedai makanan popular di Muar, Pasaraya, stesen minyak dan bandar Muar serta pejabat-pejabat kerajaan hanya lebih kurang 1 km dari homestay kami. Antara jarak tempat yang berhampiran lain:-
-ke stadium 
-Ke Hospital Sultanah Fatimah Muar hanya 
-Ke Bukit Pasir 
-Ke Lebuh Raya AMJ 
-Ke MRSM Bakri 
-Ke Sekolah Sains Muar

*Waktu 

Checkin=12.00pm
Checkout=12.00pm

‪#‎Deposit‬ Rm50 (duit deposit tidak akan dipulangkan jika penyewa membatalkan booking) 
‪#‎Kami‬ amat mementingkan kebersihan dan keselesaan kepada pengunjung. 
‪#‎Akan‬ di tambah baik dengan penambahan CCTV, AUTO GATE, WIFI.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sekiranya berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus berhubung terus dengan dengan pihak Muar Moden Homestay .

WhatsApps/SMS/call : +6013-7495859 En Mohd
Alamat: Jln Temenggong Ahmad, 84000 Muar, Johor Darul Takzim.


2 beleter:

Farah Dafri said...

cantikk and spacious. ngam la kalau satu family duduk

Encik ST said...

sejujurnya... 1st impression lawa.. decoration cantik.. pandai bermain dgn warna.... berbaloii dapat homestay macam niii

Powered by Blogger.
Back to Top