Jom "Ber" #GooseySelfie dan Menang RM10K

12.1.17

RM10,000 siapa tak nak... Kalau rasa nak jadi salah sorang pemenang contest #GooseySelfie ni. Baik cepat-cepat join contest ni. tak silap tinggal beberapa hari je lagi nak tutup dah contest ni. Tapi apa kaitannya contest selfie dengan shopping mall yang bakal dibuka tidak lama lagi ni?


MyTown Shopping Mall

Beriyalah orang Kampung Pandan. Sebelum ni lepak IKEA Cheras, Tak lama lagi bakal buka Shopping Mall baru. Siap bersambung lagi dengan bangunan IKEA Cheras. Makin patah kaki laa korang yang singgah IKEA Cheras tuu. Jangan sesat pulak kat dalam tu. huhu. MyTOWN Shopping Centre lah nama dia.. Pusat membeli belah ini dijangka akan dirasmikan tidak lama lagi.

Contest #GooseySelfie anjuran MyTown Shopping Mall


Masih sempat lagi kalau nak join contest ni. Tak nak ke menang RM10K. hihi. Aku dah join dah. Cara nak join takde lah susah mana..

Cara - cara untuk join :

1. Pergi ke website : www.gooseyselfie.com.my
2. Klik "Join Now"
3. Sekarang, tekan "Start"4. Pastikan login ke Facebook anda sendiri
5. Lepas tu nanti dia akan tanya soalan, then korang jawab dan tekan "Confirm"
6. Kemudian upload gambar yang sedia ada atau snap yang terbaru dengan menggunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
7. Dah siap ? Klik "Submit" !
8. Dan share ke Facebook korang dengan menggunakan #GOOSEYSELFIE

okay, settle mudahkan ? Dan setiap minggu, 10 pemenang akan dipilih dan akan post di Facebook Fanpage iaitu di  www.facebook.com/mytownshoppingcentre .


Mimin join sebagai GooseyDonna

Cuba korang pulak buat.. apa nama Goosey korang.. Sebab bukan kita yang create nama sendiri. Dia akan automatik keluar nickname Goosey. Huhu. Best tak? Sambil selfie lepas tu edit boleh menang hadiah. Jomlah ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre. Good Luck kalau dah join..


You Might Also Like

0 beleter

Popular Posts

Followers

KelabBloggerBenAshaari