HANYA MINUM SLIMMEWHITE NEXLO BADAN JADI KURUS DAN BERTAMBAH PUTIH

October 8, 2018
Zaman sekarang kebanyakan orang rasa diri masing-masing gemok dengan rasa diri ni hodoh, walhal kurus cantik molek je. ehh! Mimin gemok lahh. hahaha..  Tak kisah lah, lelaki ataupun perempuan. Dah ramai juga yang makin cantik, kurus, putih gebu semualah.. Tapi, tahu tak korang, ada juga orang yang dah cuba bermacam-macam cara nak cantik, nak kurus, nak putih tapi tak menjadi-jadi kan ? Haaa, entri ni memang sangat sesuai lah untuk korang yang nak kurus sekaligus dapat putih terus satu tubuh badan dengan hanya minum Slimmewhite Nexlo.
Camera resolution mengecewakan aiols

Apa itu Slimmewhite?



Slimmewhite adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus yang ideal. Slimmewhite dirumus khas daripada 9 jenis herba berserta ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari. SlimmeWhite dihasilkan dalam bentuk mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu dibancuh. Paling penting, ianya selamat digunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.

Apa Bahan Yang Terkandung Dalam SLIMMEWHITE (SW) ? 



Apa yang menariknya SW Nexlo ini perisa coffee dan coklat yang confirm sedap dan sekaligus memberikan efek kurus putih dalam masa yang sama.

SW Nexlo dari formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, Mango Afrika dan diperkaya vitamin C yang berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan dimana kesan seawal 3 hari.

Menyelesaikan masalah berat badan dan kulit kusam dengan SW Nexlo

Murung, sedih ataupun stress disebabkan oleh masalah berat badan yang menyukarkan anda melakukan aktiviti harian serta memberi kesan badan cepat berasa penat dan lesu lepastu Segan nak keluar rumah dan bersosial bersama keluarga dan rakan-rakan disebabkan masalah kulit yang kusam membuatkan korang rasa malu?


Tak perlu malulah. Kalau korang nak tahu, bagi siapa yang mahu mencuba nexlo ni, korang akan dapat banyak kelebihan tau. Eh, jangan ingat Nexlo ini dapat kurus dan putih je ! Serius, banyak manfaaat kalau korang minumSW Nexlo ni ... Antaranya ialah :

✔ Membantu membakar lemak degil
✔ Membantu mengawal selera makan
✔ Membantu memberi sumber tenaga
✔ Membantu mengawal tahap kolesterol dan gula dalam badan
✔ Membantu mencegah jerawat dan kulit berminyak
✔ Membantu mencerahkan dan melembapkan kulit
✔ Memberikan kolagen sihat kepada kulit
✔ Membantu memperbaiki struktur kulit
✔ Membantu memudarkan parut luka dan jerawat
✔ Membantu menguatkan sistem imunisasi
✔ Melancarkan sistem perkumuhan tanpa sembelit dan cirit birit
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 15 tahun ke atas


Banyak betul kelebihan yang kita dapat dengan hanya minum Nexlo SlimmeWhite sahaja kan. Betul! Sekarang memang ramai yang tak ada masa nak buat aktiviti bersenam lagi kan. Masing-masing busy dengan kerja. Lepas tu, ada juga yang jenis malas nak membancuh-bancuh. Dah mudah habis dah ni... Dengan Nexlo ni, tak payah nak bancuh bagai.. Minum saja Nexlo ini di mana sahaja, dah boleh dapat badan kurus yang diimpikan, sekaligus terus putih satu badan. ehemm! Kalau korang bersenam lagi bonus dapatkan bentuk badan ideal.

CARA PENGAMBILAN SW NEXLO


  • 1 botol ada 15 sachet untuk 15 hari penggunaan sekiranya minum sehari sekali
  • Bancuh bersama air suam 150-170 ml sebelum sarapan atau sebelum tidur

PANTANG - seperti supplement kecantikan lain, larangan keras sementaa waktu untuk pengambilan kafein selain Nexlo, alkohol, susu dan air kelapa kerana ia akan MENEUTRALKAN kesan

TIPS - Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/kencing. Pastikan minum air kosong paling kurang 3 liter sehari 2 botol mineral besar. Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari. Kesan bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan dan hormon mempengaruhi kesan.

TINDAK BALAS - lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 3liter sehari 2botol mineral besar. Korang akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari. Kesan bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan & hormon mempengaruhi kesan

LULUS KKM - NO RUJ KKM : 130618/06/106 dibawah pengkelasan makanan.

SW NEXLO TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN

  1. Wanita mengandung, berpantang dan menyusukan anak
  2. Berumur kurang dari 15 tahun
  3. Pesakit jantung, darah tinggi, diabetes dan penyakit kronik yang memerlukan rawatan rapi

 Testimoni Mimin Adam sendiri Selepas Minum SW Nexlo


Mimin bukan pakai camera Oppo, huawei, Honor, Sonny dan lainnya yang rata-rata ada trick kecantikan pada front camera tersebut tahu.. Aku pun dah cuba sendiri minum SW Nexlo ni. Sebenarnya aku tak kurus ya, Dengan berat 53kg dan tinggi hanga 158cm sahaja itu memang dah naik. Border antara normal dan obes. Dah bersyukur sangat dengan berat badan sekarang. hahaha ! Tapi, aku nak jugalah cuba sendiri. Sebab ada orang kata, produk ni memang betul dapat turunkan berat badan.


Dalam masa seawal 3 hari. Tapi, betul ke ? Haaa.. Baru-baru ni, dah seminggu dah aku cuba minum SW Nexlo ni. Fullaaamakk! rasa macam minum milo tahu. Sedap betul. Bukan itu sahaja aku memang dapat turunkan berat badan 2kg dalam seminggu (tak jaga makan ni tau). Kahkah! Kulit pun dah tak kusam macam sebelum ni. Makin cerah dan putih.  


Untuk pengetahuan korang, lepas aku minum SW Nexlo ni, bersahabat baik dengan tandas. Bukan sahaja buang air kecil tapi jua ai besaq tahu. Nafsu makan ada kurang sikit tapi aku tetap makan macam biasa. 4 - 5 sehari ikut ilmu dari Jom Kurus 1 Malaysia. Nasi wajib makan. Bersenam untuk seminggu ni tak sempat teruk, Nak nak hujung minggu lepas Eyma kawin, kompom makan berat. hahaha.. Jadi, memang betullah apa yang diperkatakan testimoni ramai orang, yang produk ni memang betul-betul berkesan..


Paling penting kena minum banyak air putih.. Selalu memang aku amalkan minum air sebanyak 3 liter sehari. Mungkin sebab tu jugalah cepat je aku terasa kesannya.. Aku puas hati dengan SW Nexlo ni nak nak rasanya mirip dengan Milo. Ya aulohh, rasa dah lamanya tak minum manis manis. hehehe.. Nasib la ada SW Nexlo ni. Sedikit sebanyak, dapat juga aku tambahkan tenaga yang dah hilang ni.. 

--------------------------------------------------------------


Info Lanjut :
Ok. Siapa yang berminat nak order produk SW ini atau nak tanya sebarang soalan, 
korang boleh terus ke :

Hotline/Whatsapp : 03-4065 3553 / 013-338 8720
Facebook : SW Dual Effect Malaysia
Instagram : SlimmeWhite_HQ
Website : www.slimmewhite.com
Email : phytorichglobal@gmail.com
Lot G-10, Amara Boulevard & Service Resi
Jalan Raintree Utama, 68100 Batu Caves, Selangor



13 beleter:

ai said...

Bertambah kurus lah mimin lepas ni.

Eyqa Hasnan said...

Min, berapa harga nie?

YB Shehan said...

wooo. macam sedap jer. leh kempis perut nih. heeeeeeee

Emarieys said...

Cepat dia punya effect.. Ni baru best.

Mamaleesyamiro said...

Nak kempiskan perut blh minum ni tak?

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

wah menarik ni. kopi tu memang nampak memikat ^_^

Fatin Syaza said...

wah nampak sedap nih ^^

ejulz said...

terbaek :)

qaseh dalia said...

Macam air milo sebijik lak , terus nak buat air milo haha okay i nak tgk u slim nanti

Nadia Johari said...

Tengok nampak sedap..tapi sayang perempuan mneyusu takleh amik..hehee..patutla mimim makin cantik

CikLa Shahril said...

Wah, bagus ni utk mereka yg nk kurus. Tgk mcm sedap je tu...

mas saari said...

Nampak sedap!

Nina Mirza said...

Wahh... Tertarik laaa dengan rasa koko tu. Selalu nya suplement gini rasa masam manis. Kali ni memang ada kelainan.

Powered by Blogger.
Back to Top