OwnerNama aku Yasmin Binti Adam. Lahir pada September 1992. Datuk dan nenek aku orang jawa, tak sempat nak tanya jawa celah mana mereka dah takda. (Al Fatihah). Jadi, Aku ni keturunan jawa. Aku berasal dari Kuala Lumpur. Membesar Di Batu Pahat, Johor.  Sekolah rendah dan menengah di daerah Batu Pahat. Tamat tingkatan 5 pada tahun 2009. Mendapat pendidikan di Politeknik Merlimau Melaka pada Disember 2010 menyambung pelajaran peringkat Diploma.

Aku memiliki keluarga yang agak besar. Apak dan Mak aku di kurniakan 6 orang puteri termasuklah aku. Aku puteri yang ke 4. Istimewanya aku, aku dibesarkan bersama keluarga makcik aku, Makanya, aku ada dua emak dua ayah. Bukan sebab aku ada keluarga tiri. Tak lupa juga, aku ada seorang adik angkat yang nakal tapi boleh laa kacaknya. Macam Pakistan. *dik, aku puji kau ni. haha

Masih belum berkeluarga. Kalau berkeluarga insyaallah, aku akan jemput korang. Eh! Macam ni, kalau korang rasa macam nak suruh aku review apa apa atau nak jemput aku ke mana mana. jangan lupa hallo hallo yaa!

Hubungi Miminadam:

Whatapps: +6017-7749932
Call : +6013-20 888 32
Twitter : https://twitter.com/miminadam
Fan Page : https://www.facebook.com/CIkKMIMIN
Facebook: https://www.facebook.com/cikkmimin.ii
Email : cikk.mimin92@gmail.com