SENARAI PEMENANG MINI BIRTHDAY GIVEAWAY BY MIMINADAM

October 10, 2015
CLOSED

KEPUTUSAN MINI BIRTHDAY GIVEAWAY BY MIMINADAM | alhamdulillah. Maka berakhirlah mini birthday giveaway Mimin. Sebelum mimin teruskan umumkan, minta sama sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah ayah mimin yang sepatutnya birthday dia hari ni, dan juga arwah syamil yang genap 4 tahun pemergiannya. Semoga mereka di tempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. AL FATIHAH.

Terima Kasih mimin ucapkan atas doa dan ucapan yang tak semua orang dapat ^.^ Tahniah kepada pemenang mini birthday giveaway ni.

RM50 X 1 PEMENANG
  1. nasuha-itsmyessay.blogspot.com
RM10 X 2 PEMENANG
  1. maisarahsidi.com
  2. arzmoha.com
VITAMIN B-COMPLEX
EDIT BLOG - REDESIGN HEADER x 3
  1. juliajamaludin.blogspot.com
Tudung / shawl x 2
  1. aliatulaiman.blogspot.com
  2. adna2029.blogspot.com
Bloglist, review & Tapak iklan percuma x 1pemenang
  1. www.merahussain.com
Topup RM10 X 7pemenang
  1. izyanyancinnamon.blogspot.com
  2. awansayatasana.blogspot.com
  3. www.irrayyan.com
  4. ummumariah.blogspot.com
  5. ziziezack.blogspot.com
  6. www.cekgunorazimah.com
  7. Kanvasdakwat.blogspot.com
Starter Kit Sophie Paris x 2 Pemenang
  1. www.inaaina.com
  2. ciklapunyabelog.blogspot.com
Blouse x 1 Pemenang
  1. www.sayidahnapisah.com
Memory Card x 1 pemenang
  1. www.weyneharraz.com
Pouch x 1 pemenang
  1. blogfiefi.blogspot.com
Buku travelog x 2 pemenang
  1. suriaamanda.blogspot.com
  2. Carehappytips.blogspot.com
Accessories homemade x 6 pemenang
  1. www.mawarberduri4147.blogspot.com
  2. alongmisuari.com
  3. Jombercontest.blogspot.com
  4. www.azlindaalin.com
  5. blogsheila.blogspot.com
  6. www.syahidahadilah.com
Diminta semua pemenang untuk lapor diri ke whatsApp mimin 0177749932 dengab beei details nama blog dan hadiah yang dimenangi. Untuk mimin buat group antara pemenang, penganjur dan sponsor.  Mimin akan balas pagi esok sekiranya mimin tak reply malam ni. 

Terima kasih kepada seorang rakan blogger kita mengingatkan mimin pada giveaway mimin tahun lepas. Di mana hadiah tidak sampai ke tangan anda mimin mintaa maaf sangat sangat atas ketidakperihatinan mimin antara sponsor dan pemenang. 

Di minta beliau yang tidak menerima hadiah pada tahun lepas tu akan mimingantikan sesuatu yang lebih bernilai dari sebelum ni atas kesalahan mimin.

Mimin minta maaf sangat sangat atas kesilapan mimin yang lalu.

Tarikh Tutup redemption: 10.10.2015


28 beleter:

Ms. Kejupenyet said...

Tahniah pada yang menang

CikLa Shahril said...

Alhamdullilah, nnti Cikla wasap.. Tahniah pd pemenang yg lain...

Maisarah Humaira said...

tahniah buat semua pemenang

Mrs Yatie said...

tahniah pemenang ;)

Hayati Sakaria said...

tahniah kepada pemenang.

gulew kapas said...

tahniah pada pemenng

Amanda Suria said...

Alhamdulillah merasa menang hadiah kat sini..thanks Mimin dan tahniah semua pemenang..

Azlinda Azman said...

Alhamdulillah tq semua

ewento marcello said...

tahniah kpd pemenang

Nurul Shahira said...

Alhamdulillah, menang topup ! Yey :)
Tenkiu Mimin. Sat g akak wassap :)

Nur Afiqah said...

tahniah buat semua pemenang

Along Misuari said...

Tahniah semua pemenang..
AM pun dapat juga..
Alhamdulillah..


AM nak ajak..

Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM

Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari

julia jamaludin said...

alhamdulillah..ade rezeki dekat sini :)

sha dhira said...

tahniah kepada semua pemenang.. alhamdulillah, ada juga terselit di sini..

Al-fatihah untuk semua yang telah pergi meninggalkan kita. Semoga mereka ditempatkan dikalang orang-orang yang beriman. amin..

Cahaya Farah said...

Tahniah kepada pemenang.

TQ mimin hadiahkan farah buku travelog...love it

Puan Wawa said...

Tahniah kpd pemenang..")

yangbaik said...

Tahniah kepada semua pemenang dan penganjur.

Syahidah Fadilah said...

alhamdulillah.. dah bg details kt wasap, eheh

Syah said...

tahniah kepada semua..

mimin sye dh mesej dah..tk jumpe wassap la..hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alhamdulillah ...

sayidah napisah said...

yeay menang!alhamdulillah. tahniah juga pada para pemenang semua :D

milx hashim said...

Tahniah kepada pemenang

aRz MoHa said...

tahniah buat semua pemenang. Terima kasih buat penaja semoga dimurahkan rezeki. dan tahniah buat pengajur iaitu tetuan blog...semoga dapat menganjurkan GA yang lebih besar lagi...all the best...

ARZMOHA

rubiah kadir said...

Tahniah buat semua pemenang

Mulut Murai said...

Tahniah sume yg menang.
kita pm detail kat gmail ye sbb tak pkai ws smentra wktu ni.

Sheila Mutalib said...

eh.. ade belogsheila la.. nak claim hadiah... yeah!!!

fiefi ira said...

alhamdulillah, tersenarai gak blogfiefi.blogspot.com

nor nazliana said...

alahai ruginyer akak off blog 2bulan dari 8.9-8.11 cuti bersalin boleh reedem lg ker huhuu akak dpt shawl..
ni alamat akak ya

nornazliana bt ab razak
341 felda bukit tangga
06050 bandar bukit kayu hitam
kedah darulaman
0196692029

adna2029.blogspot.com


kalau xdpt xder rezeki lah jwbnya..

Powered by Blogger.
Back to Top