SEGMEN | MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

 SEGMEN |  MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG" | Assalamualaikum w.b.t . Mimin nak support segmen dari Bonde. Jom ramai ramai join segemn ni. Mudah je tak susah mana pun.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Follow blog bonde : http://kumahuitu.blogspot.com
2.Follow IG bonde : @zaidalifah aisheteru
3.Buat entri yang bertajuk: SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"
4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula
5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja
6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..
7.Selamat bersegmen semua

8 Comments