FoodReview | Tauhu Bakar Best Ayer Hitam

Ayer Hitam terkenal dengan pusat dagangan tembikar, anak patung, karpet serta barang-barang perkahwinan. Kalau singgah Ayer Hitam, janganlah lepaskan peluang untuk cuba rasa tauhu bakar best Ayer Hitam. Sedap sangat !!Tauhu Bakar Best Ayer Hitam

KEUNIKAN hidangan tauhu bakar ini terletak pada rasa sosnya, kerana cara penyediaan bahan utamanya hanyalah tauhu yang dibakar. Sekiranya sos yang disediakan sedap maka sajian tauhu bakar ini juga enak untuk dinikmati. Menu ini juga akan bertambah enak apabila disajikan bersama hirisan timun dan juga kacang tanah yang ditumbuk kasar. 

Keunikan semua tu boleh dapat dekat Tauhu Bakar best Ayer Hitam ni. hiksss. Memang terngiang-ngiang kat kepala kalau dua minggu tak pekena tauhu bakar ni. Selain tauhu bakar ada jugak otak-otak kaw. Sedap weyhhh!


Sebagai buktinya, ni haa aunty dari German pun tak melepaskan peluang pekena Tauhu Bakar best Ayer Hitam ni weyhh... Takkan korang nak tengok aku makan jee. Jom lahh try sekali . Boleh request nak cheese boleh request nak pedas.

Feedback Customer


---------------------------------------------------------------------------------------------

Tauhu Bakar Best Ayer Hitam

Whatsapps: +6012 - 785 4714
Facebook : Tauhu Bakar Best Ayer Hitam
Lokasi : Tapak Pasar Rabu, Ayer Hitam (berhampiran Target)

0 Comments