SEWA KHEMAH KANOPI MURAH BATU PAHAT

Kali ini bukan nak cerita berkaitan kecantikan, lifestyle, travel ataupun Food Hunter. Kita cerita pasal sewa kanopi sekitar Johor. Haaaaaa ! Kanopi bukan hanya untuk digunakan pada Majlis perkahwinan sahaja, tetapi Kanopi boleh digunakan ketika majlis ilmu, perjumpaan dan banyak lagi. Persediaan yang baik adalah penting agar kita dapat menjalankan perancangan dengan lancar dan juga baik. Hal ini kerana perancangan yang teliti boleh mengelakkan pelbagai kesilapan dan juga ralat pada pelan yang telah kita tentukan. Iyalah, tetamu yang hadir tu dapat tak berteduh dalam khemah kanopi tuu. Kesian tetamu kena hujan panas dengan embun akibat tiada perancangan. Nantikan je makcik-makcik bawang mengata kita nanti. hahahaha


SEWA KANOPI MURAH JOHOR

Sekiranya dalam masa terdekat ni ada buat majlis yang melibat ramai tetamu. Aku cadangkan lebih baik untuk sewa kanopi. Sebabnya, kesian tetamu datang tuu tak ada tempat duduk. Takkan nak biarkan tetamu berdiri pulak. Nanti dapatlah tetamukita  menikmati jamuan yang disediakan dengan keadaan yang selesa. hey ! pastikan sewa kanopi tu termasuk dengan meja dan kerusi tau. Bagi menjimatkan kos, boleh mencari penyewa yang memberikan pakej yang murah dan juga menyediakan pelbagai barangan untuk majlis itu nanti.

KOWARIRA - SEWA KANOPI MURAH DI JOHOR

 
Khusus buat bangsa Johor terutama kawasan Batu Pahat. Boleh dapatkan perkhidmatan sewa kanopi dari KOWARIRA. KOWARIRA merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan sewa kanopi dan sewa lori yang bertapak di Batu Pahat, Johor. Perkhidmatan yang disediakan adalah dengan memberikan sewaan kanopi untuk majlis-majlis perkahwinan, tunang, rumah terbuka serta apa jua majlis yang memerlukan perkhidmatan sewaan kanopi.

Kenapa Anda Perlu Menyewa Kanopi Daripada KOWARIRA? | Sewa Kanopi Murah Di Johor

1. Boleh Menjimatkan Wang


Harga lengkap kanopi yang ditawarkan oleh KOWARIRA agak murah dan juga menjimatkan kos. Tak perlu  keluarkan belanja yang banyak untuk mendapatkan perkhidmatan sewa kanopi dengan KOWARIRA. Kalau sudah dapat jimatkan kos di kanopi, boleh dah guna duit yang terlebih lepas dapat sebut harga dengan KOWARIRA untuk menguruskan pelbagai lagi keperluan untuk majlis tersebut.

2. Kanopi Mengikut Citarasa


Kanopi mereka berkualiti dan mengikut cita rasa pelanggan. Pelanggan boleh mendapatkan kanopi mengikut warna kegemaran anda dan juga cita rasa anda.  
 
3. Perkhidmatan Sangat Berpuas HatiKOWARIRA sentiasa akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pelanggan mereka kerana mereka mementingkan kualiti dan juga kepuasan hati para pelanggan. Untuk anda yang mahukan perkhidmatan yang terbaik anda boleh menyewa kanopi daripada mereka kerana anda pasti akan berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh pihak KOWARIRA.

4. Kanopi Pelbagai MajlisKanopi yang disediakan oleh KOWARIA bukan sahaja tertumpu pada majlis perkahwinan, malah ianya sesuai digunakan untuk pelbagai majlis yang memerlukan kanopi. Jadi, orang-orang Johor hanya perlu menghubungi KOWARIRA untuk menyewa kanopi bagi majlis-majlis penting anda.

----------------------------------------------------------

KOWARIRA

Facebook : 

Hubungi :
+016-777 5597 (Ustaz Hassan)
+6011-15139181 (En Sallehuddin) 

1 Comments

  1. zaman sekarang, kalau buat kenduri kesyukuran pun kanopi kemain cantik.. cam orang nak kawen hahahaa

    ReplyDelete