TUTORIAL MAKEUP MENGGUNAKAN ALTHEA MAKEUP

March 1, 2019
Fuhh, nebes wakk kita nak buat tutorial. Tak confident nak tunjuk kat sekalian alam hasil makeup sendiri. Hope boleh improve lagi selepas ni. Ya Allah tangan tak ada seni bantui Nabilah Ya Auloh. 

KOLEKSI DARI ALTHEA KOREA
Bila Althea release produk makeup, wahh! ai olss nebes tak karuan. Excited gilerr babe. Mostly produk keluaran Althea Korea sentiasa memikirkan penggunanya Sebab tu dia sangat best dan paling penting murah dan kualiti tiptop macam Neelopa. eheek ! Paling terbaru eyeshadow pallet hasil kolaborasi Althea X Bunga Cinta Lestari. Warna dia fullaaaamaakk cun habis..

UNBOXING ALTHEA STUFF
Hasil tangkapan dari Althea aku dapat 4 set produk ni jee akan hasilkan muka aku bertukar jadi pwincess yasmin tanpa menggunakan barangan lain. Harap harap tak mengecewakan. Tapi jaranglah Althea mengecewakan aku.. takpernah mengecewakan.. Antara hasil tangkapan aku :-
  1. Eye shadow Soonrise & Moonrise
  2. Flawless Creamy Concealer
  3. Spotlight Eye Glitter
  4. Watercolor Cream Tint

Flawless Creamy Concealer      

Spot ini paling best sebab ianya mampu menutup segala jerawat dekat muka. Elehh 1! Bukan banyak pun jerawat kat muka kau mimin. Ehh ehh walaupun tak banyak tapi menganggu pemandangan indah. Dan boleh tutup mata panda kau tuu haa.. Tak sampai 3 minit muka kaww kelihatan flawless.. giteww 
Harga: RM15.00
Terdapat 4 shades , dari warna cerah hingga lah gelap , #01 Vanilla , #02 Ginger , #03 Honey dan #04 Mocha. Concealer ni bukan untuk tutup cela je, aku jadikan conceal kening. Menggunakan apa adanya dengan bahan yang sedia ada. Eh sebelum tuu aku letak seperti biasa  serum muka, moisturizer sebelum memulakan makeup ni.

Cara Penggunaan Concealer; 
LANGKAH 1 : Calitkan ke kawasan spot seperti di bawah mata, di sekitar hidung atau di mana sahaja kawasan yang ada cela di muka. Kemudian ratakan dengan jari atau span.
LANGKAH 2 : Gunakan warna yang lebih cerah untuk di bahadian mata dan kontur dengan warna yang lebih gelap untuk membentukkan wajah. 
LANGKAH 3 : Gunakan berus halus untuk meratakan kawasan yang sukar seperti sudut mata, bibir dan cela kecil. Nak lagi senang gunakan beauty blender.

Eyeshadow Pallet Sunrise & Moonrise by Bunga Cinta Lestari X Althea

Tak tahulah step aku ni betul ke tak, lepas aku buat kening tadi.. Aku buat eye shadow. Eye shadow aku pakai Eyeshadow koleberasi Althea x Bunga Cinta Lestari. Paling jujur, bahagian mata aku cuma pandai buat eyeliner dan mascara jee. hikss. Maaf laa kalau kau tengok badut jap lagi..

Harga ; RM140.00

 Warna semua l Eyeshadow ni memang cantik giler warna ndia pigmented tak tipu hokeyy..  Terdapat 8 warna tersedia. Ada shimmer ada matte, I loikee..  



Spotlight Eye Glitter

Haaa, yang ni paling susah untuk aku apply kat mata. ahhahhaha! Lepas tepek eye shadow tadi baru aku apply Spotlight Eye Glitter ni sebagai cantikkan mata aku lag. Bagi mata tuu mengerlip kasi cik abang tak kelip mata tengok mata kita. 


Harga : RM 24.00


Ada dua warna iaitu #01 Gold dan #02 Pink 


Eye Glitter #01 Gold

Eye Glitter #02 Pink

Watercolor Cream Tint

Okay bab ni simple, anak buat aku pun pandai guna. hihi. Aku memang guna tint lip jenama lain sebelum ni. Selepas aku guna watercolor cream tint dari Althea. ehekk ! tak pandang dah brand lain punya tint lips.


Harga : RM 20.00
Sapu sikit je kat lips dah nampak dah.. Warnanya agak pekat sikit. Ada 4 warna tersedia iaitu #01 Plum,  #02 Strawberry, #03 Peach dan #04 Marron. Semua lawa warna dia jadi semua aku suka. Kalau habis memang aku akan beli lagi. Memang recomended ! Eh.. jangan tak tahu, boleh jadikan sebagai pemerah pipi (blusher) tau. Haaa. Murah pun murah multipurpose pun iyee produk dari Althea ni..






#01 Plum
#02 Strawberry
#03 Peach
#04 Marron

Makeup Tutorial Althea Brand by Mimin Adam


Haa video boleh tengok kat youtube channel iolss okay.. Kalau tengok gambar kat atas ni macam ye ye jee kan . hahahha.  So taraaa ! hasilnya badut ke pwincess. hahahaha



-------------------------------------------
Info Lanjut

PETUA HILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN SERUM VITAMIN C SERIES BY ANNONA

February 26, 2019
Tahukah korang bahawa kulit yang tidak cukup Vitamin C adalah antara punca-punca utama yang mengundang masalah jerawast, jeragat, liang pori terbuka, kulit kelihatan kusam, gelap, kering dan tidak sihat? Aku diperkenalkan dengan satu produk berasaskan Vitamin C yang merupakan serum di mana ia mampu mengembalikan keadaan asal kulit yang sihat dan cantik disamping dapat memberikan wajah yang terbaik dengan khasiat 10x kekuatan vitamin C.

VITAMIN C SERIES BY ANNONA

Siapa tak suka bila dapat cara bagi menghilangkan parut dan jeragat, mengecilkan liang-liang pori di muka serta dapat juga menghalang atau melambatkan proses penuaan kulit dengan tindakan agen-agen anti penuaan dalam produk ini. Mari kita lihat apakah produk yang dimaksudkan ini ya.
 
Ony Nurhusni Mahad Nor merupakan pengasas MOS NURTRACEUTICAL SDN BHD menyedari isu berkenanaan memutuskan membantu kita atasi masalah kulit iaitu Vitamin C Series. Sebenarnya bukan serum sahaja yang dikeluarkan tapi banyak lagi. 


Vitamin C Serum By Annona merupakan satu-satunya produk atau serum yang kaya dengan Vitamin C yang menjadi asas untuk memberikan wajah terbaik pada kita. Setiap titisan Vitamain C Serum By Annona ini mempunyai 10x kekuatan Vitamin C dan ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. Formula istimewa yang terkandung dalam Vitamin C Serum By Annona bukan sekadar serum Vitamin C biasa sahaja, tetapi ia merupakan campuran daripada bahan-bahan citrus yang berkepekatan tinggi, termasuklah Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba-herba semulajadi yang dipilih.
 
 

KELEBIHAN  SERUM VITAMIN C BY ANNONA

  • Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap memakai produk kosmetik.
  • Merangsang penghasilan kolajen secara semulajadi 
  • Mengurangkan tompok hitam pada kulit.
  • Mengingkatkan keanjalan kulit
  • Memberikan kesan cerah yang sekata pada kulit ini
 BAHAN UTAMA SERUM VITAMIN C SERIES

Vitamin C Serum By Annona yang mampu memberikan wajah terbaik dengan 10x kekuatan Vitamin C. Kita akan melihat secara terperinci apakah bahan-bahan yang terkandung dalam produk Vitamin C Serum By Annona yang dapat memberikan kesan sehinga 10 kali ganda khasiat daripada Vitamin C biasa.


Glutathione – ia digelar sebagai ‘mother of anti-oxidants’ yang mana ia sangat kuat dan mampu untuk mencerahkan kulit yang kusam.

Asid Hyaluronic –
asid ini bertindak untuk memelihara kelembapan kepada kulit  dan pada masa yang sama ia juga dapat membuatkan kulit menjadi lebih licin, halus dan lebih anjal.

Ekstrak Daun Saxifraga – ekstrak dari daun saxifraga ini bertindak sebagai anti-oksidan pada kulit muka  dan ia juga mempunyai kesan pencerahan pada kulit.

Ekstrak Akar Pokok Peony –  Bersifat anti radang dan ia dapat membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. Ia juga dapat melancarkan aliaran darah di bawah kulit dan pada masa yang sama ia dapat memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah pada kulit muka.
 
Ekstrak Akar Pokok Skullcap –, Melambatkan kadar penuaan kulit dan menjadikan kulit tampak muda. Ia juga bertindak untuk melembapkan kulit dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran ultra ungu atau UV, dan pada masa yang sama ia juga dapat membantu meredakan kulit yang sensitif.

Ekstrak Buah Delima – selain khasiat yahg khabarnya ia boleh mencerahkan kulit, ia juga mengandungi bahan-bahan yang mampu melawan penuaan kulit serta bertindak sebagai anti kedut pada kulit anda juga. 
 
 
Korang kena tunggu aku punya review/testimoni akan datang selepas aku gunakan sendiri produk ni. So far setakat ni, tak sampai seminggu penggunaan.. tak melekit takde tindakan susulan. Dekat dagu aku ada kesan jerawat..
 
 
Hopefully selepas seminggu pakai kesan tuu akan pudar dengan cepat. Nak tahu pudar ke tidak. Stay tuned next entry okay !

---------------------------------------------
INFO LANJUT
 
Facebook : VCSAnnona
Instagram : vcs_annona
HOTLINE : +6010-8424243 

ALTHEA MILK CREAM MASK

Kamu minum susu setiap hari? Tak semua orang minum susu kan. ehh ! Sudah tentu aku minum susu setiap hari sebelum tidur..  tetapi bukan hanya susu semata-mata ... eheek ! aku menambah milo ke dalam susu.. Susu mengandungi banyak manfaat untuk kulit kita. Jangan bimbang, dengan Masker Cream Peel Cream Althea korang akan mendapat semua manfaat susu yang kita perlukan !! Sudah bersedia untuk ber MILK UP?

Apa itu Althea Milk Peel Cream Mask ?


Nama peeling yang akan aku review kali ini  adalah Althea Milk Peel Cream Mask. Nama itu agak mengelirukan juga. Ada kata peel dan ada kata mask juga, habis tuu sebenarnya apa ? hahahaha Peeling atas masker mungkin..
Penerimaan awal dan aku mencuba produk ini sendiri sangat keliru dan selepas membaca dan mencuba, produk ini sememangnya mengelupas dan sangat teruja. hahhahaa

Peeling mask lembut ini mengandungi susu untuk kulit segar berfungsi sebagai bersihkan kulit muka dari sel kulit mati terkumpul dan mengurangkan kelibat pori pori nampak besar



Tekstur Masker Milk Cream

  • Bahan aktifnya adalah AHA & BHA yang membantu mengupas sel kulit mati untuk kulit yang licin. 
  • Ia mengandungi Protein Casein (susu) untuk memberikan kelembapan dan membantu kulit untuk terus lembap sepanjang hari. 
  • Ia mempunyai tekstur lembut seperti tanah liat yang gelembung apabila mengurut pada kulit yang lembap untuk membersihkan liang-liang. 
  • Ia juga cruelty-free (Bebas kezaliman!)
 


Kebaikan Milk Peel Cream Mask
  • An exfoliating mask that transforms from a clay texture to a whipped cream lather
  • Contains milk protein extract to moisturize and revitalize 
  • Formulated with AHA & BHA to gently but effectively remove dead skin cells 

 Cara Pengunakannya?

  1. Sapukan produk pada kulit lembap dan urut dengan perlahan-lahan sehingga ia menjadi berbuih. 
  2. Biarkan ia pada kulit selama 30-60 saat sebelum membilasnya dengan air suam.
Bahan utama

Ekstrak protein susu - Melembapkan dan menguatkan kulit
AHA & BHA - Mengelupas sel-sel kulit mati dengan lembut untuk kulit licin 
Kaolin - Meretoksifikasi dan mengeluarkan kotoran dari liang-liang
 
Sesuai untuk mereka
  • Semua jenis kulitPelbagai Pembesaran
  • Kasar, kulit sensitif yang memerlukan pengelupasan lembut
  • Kulit kering yang perlu dilembapkan walaupun selepas mengelupas

Sapukanpada kulit lembap

Biarkan ia pada kulit
beberapa saat kemudian
proses pengupasan sedang berlaku
Pengupasan hampir berjaya
Hasil pengupasan selepas 60 saat
Kulit menjadi segar selepas memakai Milk cream mask

Sekiranya korang jenis kulit sensitif yang tak boleh bertolak ansur dengan produk scrub yang ada harsh beads yang akan iritate kan kulit aku cadangkan korang pakai Althea Milk Cream Mask ni. Bagi aku, ia sangat lembut. Walaupun sejenis clay mask.. tapi dia tak kering. Selepas bilas takde rasa muka tegang.. Mungkin ada protein susu dalam ni yang bantu hydrate kan kulit selepas process peeling tu selesai.



REVIEW ALTHEA MILK CREAM MASK by MIMIN ADAM

Aku sangat suka ! bau dia wangi dan lembut bila apply pada kulit kita. Tak perlu tunggu lama-lama. Pakai hanya seminit dan boleh terus bilas. Aku syorkan pakai seminggu 2-3 kali. Bergantung pada jenis kulit. Harga hanya RM36.00 boleh dapatkan di Althea Korea.

-------------------------------------------------
Info lanjut 

Facebook : Althea Malaysia
Instagram : Althea Korea
YouTube : AltheaKorea TV

Vivo sebagai jenama telefon pintar yang paling disukai oleh rakyat Malaysia

February 25, 2019
Kuala Lumpur, 20 Februari 2019 - Dalam artikel baru-baru ini yang diterbitkan oleh portal industri perdagangan Pengiklanan & Pemasaran, Socialbakers, sebuah agensi analisis telah menduduki Vivo sebagai jenama telefon pintar yang paling disukai oleh rakyat Malaysia dengan interaksi 6,514,169 dan 91,069 reaksi cinta di Facebook.

Menurut agensi analisis, jenama itu telah mendapat banyak cinta kerana Vivo menggunakan imej yang sangat visual untuk kandungannya dan menjual peranti yang cantik supaya sifat visual media sosial menjadikannya tempat yang sesuai untuk mempamerkan produknya dan melibatkan rakyat Malaysia.

Dalam satu kenyataan kepada A + M, Naib Presiden JAPAC, Charles Tidswell, berkata syarikat itu melihat jenama mendapat lebih banyak cinta pada media sosial tahun lepas berbanding pada tahun 2017. Menurut beliau, ini adalah "petanda yang baik" kerana ia bermaksud bahawa jenama pengguna mengikuti mempamerkan kandungan yang memacu reaksi Facebook yang paling dalam - cinta.

"Jenama yang ingin mendapatkan 'cinta' lebih banyak daripada pengikutnya perlu memastikan mereka mempunyai pemahaman yang jelas tentang penonton mereka dan jenis kandungan yang bergema dengan mereka. Mempunyai maklumat ini di depan akan membolehkan jenama untuk membangunkan kandungan yang akan melibatkan penonton mereka dan menimbulkan interaksi, "katanya.

Tidswell berkata bahawa jawatan yang cenderung untuk menarik perhatian pengguna adalah cenderung menjadi penyebab yang bermakna, haiwan kesayangan, landskap yang menarik dan percuma. Beliau mengesyorkan bahawa percubaan-percubaan pemasar untuk mengetahui apa yang khalayak mereka benar-benar suka sambil tetap relevan dan benar kepada jenama mereka.


Vivo tiba di Malaysia pada tahun 2014 dan sejak itu telah berkembang pesat memperkenalkan 40 model telefon pintar dengan selebriti tempatan Dato 'Sri Siti Nurhaliza dan Janna Nick sebagai duta ras mereka.
 

Mengenai Vivo

Vivo adalah sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang komited untuk mewujudkan produk dan perkhidmatan mudah alih pintar yang melampau. Vivo dikhaskan untuk membentuk ekosistem internet mudah alih yang bertenaga, dan kini memiliki dan mengendalikan rangkaian operasi penyelidikan yang luas, dengan pusat R & D di Amerika Syarikat (San Diego) dan China (Dongguan, Shenzhen, Nanjing, Beijing dan Hangzhou). Pusat-pusat ini memberi tumpuan kepada pembangunan teknologi pengguna canggih termasuk 5G, AI, fotografi mudah alih dan reka bentuk telefon pintar generasi akan datang.

Vivo mempunyai lebih daripada dua ratus juta pengguna menikmati produk dan perkhidmatan mudah alihnya di seluruh dunia. Vivo hadir di 18 pasaran di seluruh dunia dan menampilkan kedai runcit luar talian di lebih 1,000 bandaraya di seluruh dunia.

4FINGERS MENGHANGATKAN HABA TAHUN BARU LUNAR DENGAN FIRECRAKER CHICKEN BARU !

February 19, 2019
Kuala Lumpur, 1 Februari 2019 - Tahun Baru Lunar, rakyat Malaysia akan dapat pengalaman mala, rempah dan segala-galanya baik seperti tidak pernah sebelum ini, dengan pelancaran rasa ayam pedas 4FINGERS 'terkini - Firecracker chicken
 
Firecracker chicken rub hanya mengandungi rempah-rempah segar, termasuk cumin dan lada Szechuan, dan khusus dibuat dengan kerjasama chef selebriti Singapura dan afikionado ayam goreng, Bjorn Shen.
Seperti namanya, rasa Feisty ini datang penuh dengan asakkan aromatik, pedas, dan menyeronokkan. Item menu baru yang kini tersedia untuk masa yang terhad di seluruh empat belas 4FINGERS outlet di Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Johor Bahru sepanjang musim Tahun Baru Lunar perayaan.

Firecracker chicken akan disediakan sebagai signature wingettes, drummettes dan drumsticks 4FINGERS, bermula dari RM15 untuk barangan àla carte dan RM19.70 untuk makanan. Penghibur rempah boleh memilih untuk makan keseluruhan yang terdiri daripada hanya Firecracker chicken, dan orang-orang yang kurang percaya diri mereka boleh mengendalikan pecah haba boleh pergi untuk dua perisa ayam 4FINGERS’ signature Soy Garlic or Hot Sauce - dalam satu hidangan.



4FINGER x Chef Bjorn Shen

Dengan lebih daripada empat belas tahun pengalaman kuliner, chef yang berasal dari Singapura Bjorn Shen tidak asing dengan industri F & B. Bjorn kini menjadi tukang masak dan pemilik Artichoke, sebuah restoran yang diilhamkan di Timur Tengah di Singapura. Pada tahun 2016, beliau telah dinobatkan sebagai '20 Best Chef' di Singapura oleh World Gourmet Summit, dan juga finalis untuk 'Chef of the Year' pada tahun 2018. Seorang hakim pemastautin MasterChef Singapura, koin Bjorn gaya memasak ' dudestronomy 'dengan cinta untuk rasa besar, berani dan ayam goreng.


Chef Bjorn Shen berkata: "4FINGERS dan saya telah menghabiskan masa bersama untuk menyempurnakan campuran istimewa ini yang lazat, namun cukup pedas untuk membawa panas. Saya berani mengatakan bahawa tahap rempah sayap ini adalah antara jenama ayam yang paling kuat di Malaysia, dan saya teruja melihat rakyat Malaysia mencuba untuk diri mereka sendiri. Saya merasakan keperluan untuk mengulangi bahawa saya serius tentang permainan ayam saya - dan saya juga mempunyai tatu sayap ayam di atas lengan saya untuk membuktikannya - dan saya bangga terlibat dengan 4FINGERS, Firecracker chicken.”
 
Dave Acton, Ketua Pegawai Eksekutif 4FINGERS menambah, "Chef Bjorn sekali lagi meniup kami dengan ciptaannya yang berani dalam kerjasama terkini kami. Dengan pemahamannya tentang profil rasa Asia, dipasangkan dengan cintanya untuk ayam goreng, saya yakin kerjasama ini akan membuka jalan untuk lebih banyak lagi dalam beberapa bulan akan datang. "


"4FINGERS mempunyai banyak perkara menarik dalam perancangan, dan pelancaran ini berfungsi sebagai rasa yang menggembirakan tentang apa yang akan datang untuk peminat kami di seluruh dunia pada tahun ini kerana kami berhasrat untuk terus menjadi pasukan yang mengganggu dalam adegan F & B, sambil terus kekal berdepan dan menunjukkan sokongan untuk bakat dan pengeluar tempatan. Kami berharap para peminat kami dapat berkongsi kegembiraan ini dengan kami kerana kami terus melancarkan produk menarik yang akan merasakan rasa cenderahati dan mengekalkan orang ramai untuk kembali! " 
 

APA ITU 4FINGERS?

4FINGERS mewakili ketahanan terhadap status quo ayam goreng. Dimulakan oleh empat sahabat makanan yang sudah cukup ayam goreng. Dimulakan oleh empat rakan-rakan kaki makan yang sudah muak dengan ayam goreng formula dari big chains, mereka mengambil keputusan untuk mengambil sesuatu yang mustahil dan memperjuangkan perjuangan yang baik terhadap big boys.  
 
 
 
Mereka berazam untuk merevolusikan makan santai dengan ayam yang hebat. Setiap kepingan rangup yang menarik dengan zing secukup rasa. Dari ladang ke meja, 4FINGERS bangga menggunakan hanya bahan-bahan segar dan sos tanpa pengawet. Sekarang dengan 30 cawangan dan kiraan di seluruh Singapura, Australia, Indonesia dan Malaysia, dan dengan rancangan untuk memperluaskan lagi, 4FINGERS bersedia untuk menguasai dunia dengan ayam yang baik, jujur, goreng.

PEMBEKAL PAU SEDAP DAN GEBU HANYA PAU MIRA - RASA SEKALI NAK LAGI

February 9, 2019
Hai korang! tahu tak tak semua pau sedap tau. Aku pernah beli pau kat memana RnR. Paling mengecewakan kalau dapat pau yang keras inti sikit dan paling sedih macam makan roti bukan makan pau T.T Disebabkan sedap betul pau ni,, aku buat review ni seikhlas hati . Jom support perniagaan bangsa kita, bangsa melayu


PAU MIRA FROZEN FOOD

Pernah tak kau terfikir untuk jual pau.. Nahh! inilah tempatnya kalau kau nak beli borong sekali banyak untuk jual boleh untuk makan sendiri boleh untuk hidangkan semasa majlis besar pun boleh. Pau Mira Frozen Food yang membekalkan pelbagai perisa seperti pau daging, pau ayam, pau kacang, pau blackpaper cabonara dari pau mini sehingga pau besar. 


Bukan setakat pau sahaja tau dia jual, makanan frozen yang lain juga turun jual di sini seperti karipap frozen, otak-otak, satey dan banyak lagi..


Balik je dari kilang dia, hahaha! macam biasa aku terus tak sabar nak mengkukus pau-pau hasil tangkapan di Pau Mira Frozen tuu. 

inti kaya - gebu dan penuh intinya

Perfect Pau ! sedap tau..


SENARAI PAU DI PAU MIRA FROZEN FOOD

Apa pau yang dihasilkan di Pau Mira Frozen ? Ehh banyak tau.. meh aku senaraikan pau yang terdapat di sana:

Pau mini daging

Pau keladi juga terdapat 2 (besar-6 biji / mini-12 biji)
Pau durian - terdapat 2 size (besar-6 biji / mini-12 biji)

Pau Daging Blackpaper

Pau Ayam Blackpaper
Pau Sambal Bilis
Pau Carbonara Cheese Ayam
Pau Ayam Sambal Serai
Pau Blueberry
Pau Kacang Peanut
Pau Sardin
Pau Coklat
Rasanya ada banyak lagi, kau boleh datang ke sini sendiri untuk lihat apa inti kegemaran korang yaa!

Pau Mira Forzen Food kini berwajah baru



Pau Mira Ia telah diusahakan oleh sebuah keluarga di Kampung Tanah Merah, Johor. Pada mulanya sebelum Pau Mira dibangunkan, ia dijual di seberang jalan di bawah payung. Tetapi sekarang jenama pau terus berkembang dalam industri makanan apabila usahawannya, Misnan Ramijo Berjaya dalam mendirikan sebuah syarikat untuk membekalkan sejuk beku yang semakin popular.

------------------------------------------------

Info Lanjut :

Alamat : 
KM13,KAMPUNG TANAH MERAH MERAH, PAGOH, Muar 
Email : 
paumirafrozenfood@gmail.com
Contact :
012-743 4086
Business Hours : 
8.30 pagi - 6.30 petang (hari-hari kecuali Rabu tutup)
Powered by Blogger.
Back to Top