PUAS HATI DAPAT JIMAT BELI CERMIN MATA DI KEDAI EYE PRO VISION, SUNGEI WANG PLAZA

August 21, 2019
Buat kali pertama aku rasa aku teruja nak buat cermin mata baru. Cermin mata yang lebih murah dari cermin mata yang kebiasaannya aku buat cermin mata  bingkai okay sikit harga paling murah dalam RM80.00 belum campur lagi dengan "blueray"  atau nipiskan kanta tu jee harganya akan mencecah RM400.00 hingga RM 500.00 lebih kurang macam tu. Nah! sebab tu aku cakap ini kali pertama aku teruja nak buat cermin mata. Kalau tak, nak tukar cermin mata fikir sepuluh kali tahu nak tukar. hahahaha


Korang bayangkan, frame boleh dapat dengan harga serendah RM65.00 lepas tuu boleh tambah Kanta Alpha Blue 420. Harga cermin mata keseluruhan bergantung pada power lens korang tu aku jamin pasti lebih murah daripada kebiasaan korang beli cermin mara.


CERMIN MATA LENGKAP DENGAN ALPHA BLUE 420


Tak sia-sia aku ternampak post viral kat facebook pasal kedai cermin mata murahdi Sungei Wang Plaza. Aku ada dengar jugak komen orang keliling aku cakap yang viral tuu tipu. Nasib aku gigih jugak nak cari kedai cermin mata viral tu. Jangan tertipu yaa dengan kedai cermin mata yang lain-lain di Sungei Wang Plaza tuu. Sebab, merata-rata korang akan nampak di setiap kedai cermin mata yang ada di Sungei Wang Plaza tuu ada tulis perkataan "Cermin Mata Viral". Kedai cermin mata viral No. 1 yang hangat di perkatakan warga Net tuu terletak di Eye Pro Vision Lot G111 (Tingkat G).




Apa yang menariknya kedai cermin mata Eye Pro Vision ni, Harga promosi setakat ni cuma RM65 termasuk bingkai dan kanta multi-coated + power sehingga 400. Designnya pula kesemuanya design yang terkini. Ala ala korea ada, jepun ada, ala nerd ada macam macam ada lahh dekat sini. Pilih je mana yang bersesuaian dengan muka korang. Lebih 2,000 design boleh pilih kat sini. Yang paling best, Cermin mata korang tu akan siap dalam masa 1 jam je. wow! ramai orang pun masih kekalkan momentum siap cepat

PENGALAMAN MIMIN KETIKA MEMBELI CERMIN MATA MURAH DI EYE PRO VISION, SUNGEI WANG PLAZA


Sepanjang aku di kedai cermin mata Eye Pro Vision, aku dapat layanan dari William. Boss kedai cermin viral murah tu. William ni sendiri terangkan pada aku pasal kanta jenis Alpha Blue 420 yang semestinya dapat membantu menghalang caaya dan sinaran UV terus masuk ke mata. Masa ni baru tahu, cermin mata aku yang lama tak cukup Blue ray dia T.T

Kanta tanpa Alpha Blue 420

Kanta dengan Alpha Blue 420

Haaa, nampak kan perbezaan antara ada AlphaBlue 420 dan sebaliknya.. Kenapa aku asyik sebut Alpha Blue 420? Sebabnya sekarang ni kita terdedah dengan komputer, televisyen tak tertinggal juga telefon bimbit kita. Yaa ! aku lah tuu . Dengan sekarang layan drama melayu kat tv nya lain, layan Hotel Del Luna dekat telefonnya lain. Haaa.. cahaya dari screen tuu semua tak bagus untuk kesihatan mata. Lama-lama nanti boleh menyebabkan mata kita jadi kering dan mungkin akan terjadinya selaput mata.. Bahasa mudahnya naik power lahh guys!

Selain tu, kanta yang lengkap ada Alpha Blue 420 ni jenis tahan lasak dan mudah dicuci. Tak mudah calar. Kalau kau gores ke conteng pakai permanent maker pen pun boleh hilan dan boleh di lap macam tu je..






Lepas diberi penerangan terperinci dari William, tiba masanya untuk aku cari cermin mata yang sesuai dengan muka aku ni.. so, proses seperti biasa, cek mata. cek power mata dan tunggu 1 jam untuk amik cermin mata



Korang kalau nak buat cermin mata murah boleh pergi Sungei Wang Plaza. Cari kedai cermin mata Eye Pro Vision kat Ground Floor. Tak susah nak cari kedai ni sebab dia kat tengah-tengah. Tak tersorok pun. Dibuka setiap hari dari pukul 11 pagi hingga 9 malam.

---------------------------------------------
Info Lanjut

Eye Pro Vision
Lot G1111
Ground Floor, Sungei Wang Plaza
Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur

Contact: +016-377 1304
Instagram : @eyeprovision_g111
Facebook : Eye Pro Vision

6 beleter:

Sis Lin said...

Memang murah laaa tu...Cermin tu kena muka muka Min heheheh..

AZ .Com said...

New follower here... Cantik cmin mata, byk pilihan frame tu.. Nice sharing.

Anonymous said...

Hello there, You have done a great job. I'll definitely digg it and personally
recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this
website.

Anonymous said...

Magnificent website. A lot of helpful information here.
I am sending it to some pals ans additionally sharing in delicious.

And obviously, thank you for your effort!

Anonymous said...

Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging
for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the
content!

mas saari said...

Akak pun puashati buat spek kat sini. Nanti nak buat rayban lak!

Powered by Blogger.
Back to Top