CANCER FIGHTING TAHAP 0

Harinya sudah tiba, kalau korang ada baca entry sebelum ni (boleh baca sini) aku ada ceritakan salah seorang ahli keluarga aku pejuang kanser payudara. Apa yang aku dapat simpulkan dari entry sebelum ni, dia kena buat keputusan segera untuk buang sel kanser sebelum merebak. Hari ni merupakan tarikh keramat buat kami apatah lagi tuan badan. Di mana kena buat operation segera. 
 

 SEMOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN SEPANJANG PEMBEDAHAN
 
Allah Allah Allah, tak terucap bila semalam kakak aku tu update dekat whatsapps group yang dia sudah bersedia untuk di warded dan staff hospital memintanya untuk melihan kondisi pesakit yang senasib dengannya di bilik sebelah. Sayu sedih takut.. itu kami rasa.. diri yang merasa ? tak tergambar rasanya
 
 
Pagi ni, lebih kurang jam 8.30 pagi kakak aku sudah persiapkan diri diruang menunggu untuk ke bilik pembedahan. Alhamdulillah, diberi sokongan moral laki dia untuk menemaninya. Aku harap abang ipar aku faham kondisi kakak aku.


Tak tahu aku nak gambarkan perasaan aku ketika ini detik ini, hanya doa terus dan terus agar urusan pembedahan berjalan dengan lancar bila tatap gambarnya ni
 
ANAK-ANAK DAN SELURUH AHLI KELUARGA MENDOKANMU KAKAKKU
 


Alahmdulillah, anak-anak mama faham kondisi mama. Dhia dan ajin pandai uruskan diri dengan nenek kat rumah dengan pegang amanah mama untuk bersihkan tahi kucing pirlo heheh.. 


Anak-anak mama dan adik-adik mama serta mak juga ahli keluarga besar kita berdoa dan berserah kepada Allah agar permudahkan urusan mama jalani pembedahan serta sembuh sepenuhnya dan tiada kesan sampingan pada mana-mana bahagian diri mama. Amin...


1 Comments