Part 1 | Lost World Of Tambun Entrance Ticket

August 2, 2015
Part 1 | Lost World Of Tambun Entrance Ticket |Alhamdulillah. Sudah masuk bulan baru, menteri baru, dan macam macam yang baru. Hihi. Minggu lepas 25 Julai 2015 Mimin sekeluarga menghabiskan kualiti masa bersama di Lost World Of Tambun.


Harga Masuk ada banyak jenisnya ye. Yang normal punya harga Rm56 dewasa dan RM45 untuk kanak-kanak. Harga yang ini boleh masuk semua seperti water park, amusement park, tiger valley, Tin Valley, Petting zoo dan Hot spring. Yang ini masuk pagi boleh keluar malam.

Harga RM 24 dewasa kanak-kanak RM21 hanya boleh masuk hot spring sahaja. Itu pun dari pukul 6 ptg sampai malam. 

Okay. Entry seterusnya pengalaman Mimin dan keluarga di Lost World Of Tambun.



4 beleter:

Fendi Rocka said...

pernah pergi hot spring.puas hati

Fendi Rocka said...

pernah pergi hot spring.puas hati.

anajingga said...

seronok ye Min, kak ana pun tak kesampaian lagi ke sini :)

Zie Madini said...

best tempat ni. teringin nak gi gak. hehe

Powered by Blogger.
Back to Top