Wordless Wednessday | Cuppacake Blicious cafe Batu Pahat

November 4, 2015

Wordless Wednessday | Cuppacake Blicious cafe Batu Pahat

Satu lagi tempat makan yang menarik di Batu Pahat yang mesti Mimin terjah lepas gaji ni, hehe. Nanti Mimin akan buat satu review lepas mimin terjah Cuppacake Blicious cafe Batu Pahat. Bukan sahaja desert je korang boleh dapat, tapi makanan yang awesome awesome jugak boleh dapat kat sini. 








Okay, kalau korang tak sabar nak pergi.. korang boleh terus pergi ke alamat ni. Sedap-sedap okayyy !!


Cuppacake Blicious cafe
No 39, jln flora utama 5,
Tmn flora utama
83000 batu pahat
Johor
(Sebelah square one. Depan yana asam pedas. Selorong dgn pasaraya sakan. Butik D Fadz. Alice cotton. Butik roxafrisya)

10 beleter:

Unknown said...

tu dia mimin.. meleleh leleh kauuuu..susah kalau balik bp nak merasa ..sebab kat rumah mak masak pon sedappp..adehjh

nurnadeea sairen said...

Messy mealshake menu baru eh? Nak kena try ni...

nurnadeea sairen said...

Messy mealshake menu baru eh? Nak kena try ni...

Unknown said...

wahh.. sedapnyee...

xtau lak de kedai ni..law tau dulu keje bp dtg sini hari2..hehe..

Yanieyusuf.com said...

wahh sedapnya.. nanti kalau buat jelajah ke Johor boleh Mimin bawa kan tau..

Kak Wawa said...

woww, sedapnya..")

I N A A I N A A said...

Perghhhhh sedapnyaa tengok menu tuuu semuaaaaa

Siti Badariah Baharin said...

nanti bila kami dah pindah semula ke batu pahat bolehlah singgah kedai ni. nampak sedap sangat menunya tu.

Yanty Lee said...

nk ikut!!!!!!!!!

Dunia Zumal said...

Wah, menu yang menggoda tu ^-^

Powered by Blogger.
Back to Top