I'M ALTHEA ANGELS

August 7, 2018
Ini adalah salah satu post lama tertangguh ! Tengah move out office. Sangat sibuk sekarang. Ehemm ! secara rasmi seketul Mimin Adam menjadi Althea Angel. Yippie! Terima kasih Althea kerana having me. Korang akan dapat melihat produk terpilih dari Althea yang akan ditinjau oleh aku dalam masa terdekat ni.


Apa itu ALTHEA KOREA  ?

Althea Korea menawarkan kosmetik Korea yang berpatutan dan penjagaan kulit lurus dari Korea! Apa yang saya suka tentang mereka, penghantaran adalah percuma! Penghantaran antarabangsa ditambah mereka menghantar pesanan anda terus ke depan pintu kita.

Hari itu, Althea memanggil blogger, influancer dan youtuber untu menjadi sebahagian Komuniti Athea Angel mereka. Mulanya aku teragak-agak nak jadi Althea Angel ni, banyak kat luar sana influencer yang lagi power. Layak ke? hahahhaha. Tapi, tersubmit nama jugaklah. Cuba nasib katanya. haaaa


Yippee sekali lagi! aku dapat e-mel yang dialu-alukan dari Althea selepas aku submit permohonan tersebut. Terujanyaa ! terima kasih Althea Team. Entry seterusnya nanti aku akan ceritakan apa yang aku dapat selepas jadi Altthea Angel. haaa.  aku dapat surprise box welcoming.






5 beleter:

ejulz said...

Tahniah :)

Anonymous said...

Thіs is a topic thɑt's neɑr to my heart... Cheers!
Exxactly ԝhere aгe your contact details though?

Izyan Balqis said...

teringin nak jadi althea angels tapi mcm xlayak..haha!!

Sue Izza said...

Bestnyaaa jadi angel,ai is jeles huhuuu

Anonymous said...

I'll right away grab your rss as I can't to find your email
subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
Kindly permit me recognize so that I may just subscribe.

Thanks.

Powered by Blogger.
Back to Top