Pesta Elektronik tahunan Lazada kembali !

August 24, 2018
Pesta Elektronik tahunan Lazada kembali lagi! Tawaran eksklusif dan diskaun sehingga 90% dari pelbagai produk elektronik bermula pada 27 Ogos hingga 28 Ogos 2018. Lazada Malaysia akan membuat jantung anda lebih cepat menembusi jualan mereka. Jadi korang perlu cepat dan ambil apa yang korang mahu dengan cepat atau orang lain akan caras korang. 


Shake & Win LAZADA


Macam pelik kalau Lazada tidak ada buat contest kan. Haa, kali ini Lazada mengadakan pertandingan goncang dan menang. Korang boleh menang sehingga 4,000 baucar dari 22 hingga 26 Ogos, untuk menjimatkan semasa anda membeli-belah hanya pada Elektronik Fair! Cara-caranya:



  1. Muat turun dan log masuk aplikasi Lazada.
  2. Tetap di laman utama dan SHAKE setiap hari 22 hingga 26 Ogos semasa slot tiga masa!
    [10am hingga 10.15am, 2pm hingga 2.15 petang, 9 malam hingga 9.15 petang].
    Terms & Condition

Tawaran Eksklusif Electronics Fair dari jenama antarabangsa!

Teruja tak? Mestilah terujaakan. Mana tak nya, da la murah. Ada sale pulak lagi. bertambah-tambah murah! Terdapat pelbagai bentuk barangan dari jenama-jenama yang hebat dengan harga yang murah antaranya:


Xiaomi - Asus - Harman - Philips - Logitech - HP - Midea - Panasonic - Acer - Oppo - Apple - A&S - Skyworth - TCL - GoPro - Sharp - Gstore - Wowphone - Senheng - Electrical Shop  - Kengdim - ThinkCom - NBP- Desa Home - Atcetera Solution - Mono Digital 

Kenapa perlu lebih banyak alasan untuk membeli-belah semasa Pesta Elektronik Lazada guys. Meh sini aku terangkan :

  • Korang boleh dapatkan nilai wang anda dengan jualan kilat harian 4 kali sehari, sepanjang 27-29 Ogos!
  • Penjimatan tambahan sehingga 20% dengan lebih daripada 2,500 baucar eksklusif untuk dimenangi!
  • Penghantaran percuma dan ansuran 0% yang ada!
  • Last but not least: Lazada Live TV dan pertandingan media sosial! untuk korang banyak untuk di menangi 

Cari hadiah eksklusif daripada jenama seperti baucar Xiaomi, Asus, Harman, Philips, Logitech, atau baucar HP dan Lazada sehingga RM300:
25hb Ogos di Lazada Instagram.
24 dan 26 Ogos di Lazada Facebook.
28th pada Lazada Live T
----------------------------------------------------

7 beleter:

mOoN IzzaN said...

fuh... kena join ni..

Shafyqah Azahar said...

aiyooo mesti rambang mata ni

qaseh dalia said...

Kalau aku kaya hari2 aku raya ahaks .. bestnyaaa time gini la nak buat sale huks

Cerita Huda said...

Wah best yer. Lazada buat sale lagi

Nadia Johari said...

kenapa baru nampak entry ni..hahaa..adoii melepass

Lisa Nurulain said...

aritu tak sempat nak grab apa2 haaha adeh

Cik Yaya said...

salam..
alo ni da terlepas la ni ek..
huhu

Powered by Blogger.
Back to Top