JIMAT BERGANDA BILA MEMBELI BELAH DI PG MALL

September 2, 2020
Hai ! macammana sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia kali ke-63 tahun ini? Bagi aku sangat luar biasa dari kebiasaannya. Tahun sebelum-sebelum ni kita akan sambut kemeriahan dengan jualan-jualan ekspo serta di pelbagai pelosok shopping mall. Lain pula tahun ini. Aku masuk sana masuk sini platform shopping online. Akhirnya aku terjebak sekali lagi untuk membeli belah di PGMALL !

PG MALL ITU APA?

Ditubuhkan pada tahun 2017, PG Mall merupakan salah satu cabang perniagaan atas talian (E-Commerce) yang menyediakan platform terbaik No.1 di Malaysia yang menggunakan ConsuMerchant Concept. Tambahan lagi, berdasarkan laporan yang dinyatakan oleh iprince insight, PG Mall merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace yang paling banyak dikunjungi di Malaysia.
Pelbagai barang yang dijual di platfrom PG Mall ini dari barangan keperluan harian, barangan dapur, elektronik dan banyak lagi. Senarai barangan yang dijual di sini tiada penghujungnya dan terlalu banyak. PG Mall boleh diakses melalui laman web http://pgmall.my ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store atau Google Play.

TAWARAN HEBAT 9.9 DI PG MALL

Bersempena dengan jualan 9.9 yang bakal tiba, jangan lepaskan peluang untuk berbelanja dengan menggunakan kupon diskaun 9% terhad kepada RM 99. Kupon yang ditawarkan sedia untuk didapatkan buat pembelian RM50 dan ke atas.
Lebih menarik, barangan yang ditawarkan menerusi Flash Sales sedia untuk didapatkan dengan harga serendah RM0.99 sahaja. Perghh ! betul-betul murah.. Bukan itu sahaja, PG Mall turut menawarkan caj
terhad kepada -RM4 untuk setiap perbelanjaan melebihi RM19.
Rasa bosan dengan pilihan pakaian di almari? Biasalah perempuan. Takpernah cukup pakaian dekat almari tu. hahaha Jangan risau! Di PG Mall ada untuk penuhkan almari pakaian kat bilik tu! Dapatkan tawaran fesyen luar biasa sehingga ๐Ÿ•๐ŸŽ% ๐Ž๐…๐… & ๐…๐‘๐„๐„ ๐’๐‡๐ˆ๐๐๐ˆ๐๐†. Cepat!! Sebab Digital Fashion Week sedang berlangsung bermula 28/08/2020 hingga 13/09/2020.

DISKAUN 80% DENGAN WOW STORE !

Oh ya, semua store yang berdaftar dengan PG Mall juga sedang menawarkan diskaun sehingga 80%. Wow banyaknya diskaun. Dengan minima pembelian RM30, dapat menikmati penghantaran percuma pada setiap hari. Dah la dapat free shipping, ada juga pulangan wang atau cashback sehingga 3.5%. Untungnya dapat cashback.
Antara store yang terlibat beserta promo code PG Mall 9.9:
- Beaute.Cosmo https://pgmall.my/Beaute.Cosmo| coupon code : BEAUTEFREE
- Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREE
- HI STYLE MALAYSIA https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1| coupon code : STYLEFREE
- Teng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREE
- WangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1| coupon code : WZHENGFREE
- BigSpoon Kitchenware https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware| coupon code : SPOONFREE
- Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1| coupon code : MAMAFREE
- Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREE
- Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREE
- Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREE
- VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code : VVMALLFREE
- WJS https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREE
- Jazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREE
Apa tunggu lagi? Siap sedia senarai barangan yang mahu didapatkan dan berbelanja dengan diskaun berganda menggunakan kupon daripada PGMall sempena Merdeka Sales dan jualan 9.9 yang bakal tiba.

--------------------------------------------------------
Info Lanjut

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=505
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek

11 beleter:

Sheila Adziz said...

jom sopping... hehe... soping mata jer..

sophea ◇ said...

wahh menarik ni

Nadia Johari said...

Berganda ganda jimatnya.. Duk usha je ni

Qaseh Dalia said...

Yeyyyy esok 9.9 sale , memang jimat berganda ni

azni said...

emas pun ada jual kat sini.. hahahha .. geram je tgk

Sue Izza said...

baru tau ada jual emas,nak usha la nanti cari tuk maira hehehe

Permatabiru said...

sy dah pernah shopping dekat pg mall so far brg2 yg ditawarkan best price la juga..

Nina Mirza said...

Suka shopping di PGMall, beli emas memang berbaloi

Marina Bashah said...

Tengah duk survey barang ni

Yanieyusuf.com said...

Wow banyak nya kupon diskaun kan.. pergg leh usha pgmall ni..

Ai said...

Banyakk dah barang dalam cart. Tinggal nak sorting je tu mana nak betul2 beli. Tunggu 11.11 nanti huhuhu.

Powered by Blogger.
Back to Top