Bulan Disember pembawa rezeki

December 13, 2014
BULAN DISEMBER PEMBAWA REZEKI | Alhamdulillah, lepas Giveaway haritu, banyak sibuk tak sempat nak update blog atau apa apa pun. Sesiapa yang belum dapat barang dari dalizgrafix. bagitau mimin ye. Mimin nak tolong belasahkan dalizgrafix untuk korang yang tak dapat lagi barang tuu. Kenapa dengan bulan Disember tahun ni pada Mimin? Sebabnya, Mimin baru ditawarkan kerja. Ye. Diploma Mimin sebelum ni mimin frame jee kat rumah buat koleksi habuk habuk hingap. hahahaha. Apa pun selagi tak dapat gov sektor selagi tu mimin anggap sementara.

Mimin kerja dekat ni haa, shopping complex bahagian officer. Kalau ada sesiapa nak bukak kedai kat Summit Parade Batu Pahat ni, roger laa Mimin. Mimin boleh tolong dapatkan tempat yang strtegik. hehe .

Tapi, ada sikit sakit hati, PC ni version nenek moyang, punyalah kuno. tak boleh nak install adobe photoshop pulak tuu. Yang sedihnya software paint yang sedia ada kat PC ni pun paling oldskul. adehhh. memang payah nak buat kerja laa macam ni nak edit floor plan. 


1 beleter:

Nazlee Ismail PCL said...

Salam mimin, tahniah sebab dapat kerja tempat berdekatan, lg pasal barang (name card) yg nk tuntut dari dalizgrafix..memang pcl belum dapat lagi ..ternanti2 jugak..hurm.

p/s harga foto kanvas tu rm95 termasuk pos .

Powered by Blogger.
Back to Top