Review | Conjuring Spirit arahan VAN M. PHAM

April 30, 2015
Review | Conjuring Spirit arahan VAN M. PHAM | Lan berpisah dengan suaminya dalam keadaan yang marah. Dia membawa anaknya Bi yang berusia 5 tahun ke sebuah apartment lama dibangunan kakaknya untuk memulakan kehidupan baru. Pangsapuri tersebut sudah lama tidak berpenghuni berikutan insiden pelik tetapi Lan mengabaikan. Tidak lama Lan dan anaknya mendiami apartment tersebut, mereka mengalami perkara-perkara pelik. Vu adalah rakan yang beru dikenali semasa berpindah di apartment tersebut. Lan dan Vu membuat keputusan untuk menyiasat kotak muzik yang misteri itu.

 
 
Bagi Mimin, cerita ni sama je macam filem seram melayu. Kecewa sikit dengan cerita ni. Mimin ingatkan cerita ni kesinambungan conjuring omputih tuu.. Sebab mimin mengikuti conjuring yang sebelum ni. Mimin cakap cerita conjuring sprit ni sama macam cerita seram melayu lain sebab, roh tak aman akibat tidak disemadikan dengan aman. Ehh ! baru nak review. Padahal daa tengok 3minggu yang lepas... hahaha.. Siapa ada movie Into The Woods? 

7 beleter:

A'eshah Badrul said...

saya dah tengok into the woods dekat putlocker.com

ahkak gojes said...

nanti nak tgok d putlocker la...

Anonymous said...


the conjuring sebelum ni terbaik jugak, kesinambungan slps tu annabelle dgn yg ini agak menurun kepuasannya kan

notapurba.blogspot.com

sayidah napisah said...

TAK SERAM EH?

huhuuu

shamiera osment said...

alamak..kena tgk nih..ish xsmpt lg nak tgk..

Inani Hazwani said...

banyak yang tak sempat nak tengok lagi

khaty aiman said...

cerita seram nie..takut la tengok

Powered by Blogger.
Back to Top