Wordlesswednesday | Siapa pernah ada pecil box casing tape?

March 16, 2016
Salam dan salam sejahtera. Zaman sekolah waktu sekolah rendah. Mimin pernah buat macam dalam gambar kat bawah. Dulu ayah mimin suka beli majalah Gila-Gila. Kat tenga-tengah majalah tu, mesti ada macam goodies. tak D.I.Y mesti poster. Yang mana poster cun cun tu. mimin buat wallpaper. hahaa. Zaman sekarang ada lagi ke ? Rasa dah takde kot. Sebab zaman sekarang pakai VCD, CD. yang mana ada line laju streaming online je. ye tak? Disebabkan wordless ni adalah perkara yang kena kurangkan bertype dan gambar memainkan peranan. 





Ada jugak yang lebih suka letak sticker. haha. rindunya zaman takde GST -..- ehh. takde kaitan ^.^

2 beleter:

kisah earty said...

kreatifnye lahai..jimat pun jimat kan.. :)

Azlinda Azman said...

kretif nya

Powered by Blogger.
Back to Top